marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jean-Claude Van Damme divorteaza: sotia lui l-a parasit pentru a doua oara. Cum arata cea care a fost alaturi de actor in cele mai grele momente

Jean-Claude Van Damme  si sotia lui sunt din nou in mijlocul unui scandal, dupa ce aceasta a decis sa il paraseasca pentru a doua oara. Cei doi au mai fost casatoriti intre 1987 si 1992, au divortat si s-au reimpacat in 1999. Acesta ar fi al cincilea divort pentru Van Damme.

Jean-Claude Van Damme divorteaza: sotia lui l-a parasit pentru a doua oara. Cum arata cea care a fost alaturi de actor in cele mai grele momente

Starul de actiune nu are deloc succes pe plan personal. Sotia lui Van Damme, Gladys Portugues, vrea sa divorteze de actor, pentru a doua oara. Conform Daily Mail, ea a inaintat deja actele de divort, citand diferente ireconciliabile si vrea sa renunte la numele lui.

 

Jean-Claude si Gladys s-au casaotrit prima data in 1987, dar au divortat in 1992. S-au reimpacat in 1999 si acum divorteaza pentru a doua oara. Dar acesta este al cincile divort pentru Van Damme, care a mai fost casatorit cu Cynthia Derderian, intre 1985 si 1986, Maria Rodriguez, intre 1980 si 1984, si Darcy LaPier, intre 1994 si 1997.

 

Cu Gladys, actorul are doi copii, Kristopher Van Varenberg  si Bianca Bree Van Damme, care ii calca pe urme si este de o frumusete rapitoare.

 

In 1998, actorul a fost diagnosticat cu bipolarism, iar in timpul prorpiului reality show acesta a dezvaluit ca este o persoana dificila. "Uneori o sa ma placi, alteori nu o sa ma suporti. Dar ce pot sa fac? Nu sunt perfect, sufar de o forma extrema de bipolarism si iau medicamente pentru asta. Cand eram tanar, treceam foarte usor dintr-o stare in alta. Eram foarte trist" a dezvaluit actorul, conform Daily Mail.

 

Fiica lor, Biana Bree

 

 

Insa, actorul isi regaseste confortul in filme si continua si la 54 de ani sa apara in filme de actiune. Urmatorul sau film va fi "Pound of Flesh", cu Kevin Lee.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies