marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Javier Bardem si Penelope Cruz ar putea juca impreuna, din nou: ce film pregatesc

Actorii spanioli Javier Bardem si Penélope Cruz sunt in negocieri pentru a juca in viitorul film, inca fara titlu, al regizorului iranian Asghar Farhadi, a confirmat miercuri pentru EFE purtatorul de cuvant al casei de productii El Deseo.

Javier Bardem si Penelope Cruz ar putea juca impreuna, din nou: ce film pregatesc

Filmul, care prezinta povestea unei familii de viticultori, va fi turnat in Spania si va fi o coproductie a companiei franceze Memento si a companiei detinute de fratii Almodóvar.

Un actor american, inca neconfirmat, va completa distributia, potrivit revistei de specialitate Variety.

Proiectul este inca in faza incipienta, iar regizorul Farhadi, laureat al unui Oscar pentru filmul "A Separation" (Nader si Simin, o despartire) si care a fost premiat recent la Cannes (scenariu) pentru "Forushande" (The Salesman), preconizeaza sa viziteze Spania luna viitoare pentru a cauta locatiile potrivite.

Bardem si Cruz, care sunt un cuplu in viata reala, vor juca impreuna si in viitorul film 'Escobar', o noua versiune despre viata celui mai important cap al mafiei columbiene a drogurilor pe care il va regiza spaniolul Fernando León de Aranoa.

Cei doi actori au jucat prima oara impreuna in 1992 sub regia lui Bigas Luna, in filmul 'Jamón, jamón'.

Dupa 15 ani ei au revenit pe platou sub conducerea lui Woody Allen in 'Vicky, Cristina, Barcelona' in timp ce Ridley Scott i-a distribuit in 'The Counselor' din 2013, chiar daca nu au avut scene filmate impreuna. Acelasi lucru s-a intamplat si in 1997 cu filmul 'Carne trémula' al regizorului Pedro Almodóvar
 



Modifică setările cookies