marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Javier Bardem se afla in negocieri pentru "Pirates of the Caribbean 5": acesta se va infrunta cu capitanul Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp

Javier Bardem se afla in negocieri pentru a juca in "“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales,” al cincilea film din serie, informeaza publicatia The Wrap.

Javier Bardem se afla in negocieri pentru Pirates of the Caribbean 5 : acesta se va infrunta cu capitanul Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp

Dupa ce sotia lui, Penelope Cruz a avut ocazia sa lupte alaturi de pirati in Pirates of The Carribean: On Stranger Tides, iata ca vine si randul sotului ei, Javier Bardem sa-l infrunte pe Capitanul Jack Sparrow.

Actorul spaniol Javier Bardem, in varsta de 45 de ani, "poarta discutii preliminare" pentru a juca alaturi de Johnny Depp, care revine in rolul lui Jack Sparrow, si Geoffrey Rush in rolul Capitanului Barbosa, in cea de-a cincea pelicula a francizei cu pirati, intitulata "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". Vestea inca n-a fost confirmata de reprezentantii actorului sau al studioului Disney.

 

 

Filmarile sunt programate sa dureze cinci luni si vor avea loc in 2015, in Australia, iar Bardem ar trebui sa joace rolul unui capitan fantoma care vrea sa se razbune pe Jack Sparrow, pe care il invinuieste moartea fratelui sau.

 

Pirates of Caribbean: Dead Men Tell No Tales va marca revenirea lui Johnny Depp in rolul celebrului pirat Jack Sparrow. Insa, fanii mai au de asteptat doi ani pana cand isi vor vedea eroul preferat. Noua data oficiala este 7 iulie 2017.  In urma cu cateva luni, producatorul Jerry Bruckheimer a declarat ca filmul a fost amanat - intial pentru 2016 - si a explicat si cateva dintre problemele cu care se confrunta.

 

Dupa esecul peliculei The Lone Ranger, producatorii de la Disney spera sa reduca investitia la un total de 200 milioane de $ ceea ce e putin probabil sa se intample insa aducerea in echipa de lucru a regizorilor Joachim Ronning si Espen Sandberg de la Kon-Tiki ar trebui sa la final o suma relativ mica.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies