marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham, in rol de tata in noul sau film

Ultimul film al lui Jason Statham promite sa fie un succes, insa nu unul similar cu “Snatch” sau seria “Transporter”. Dupa ce si-a obisnuit fanii cu roluri de “dur”, Statham vine acumintr-unrol cu totul nou, cel de tata si sot.

Jason Statham, in rol de tata in noul sau film

Fanii care s-au plictisit sa il vada pe eroul de actiune lovind in stanga si in dreapta, vineri au ocazia sa il vada pe cel despre care pana si Sylvester Stallone spunea ca este
“dur”, interpretand un tata. “Rolul este complex si diferit de ceea ce am jucat pana acum”, se lauda actorul, care, inainte de deveni celebru, vindea bijuterii pe strazile Londrei.

Filmul este bazat pe o poveste adevarata si are in centru o banda de spargatori de banci, care, la inceputul anilor ’70, reuseste sa dea una din cele mai mari spargeri de pana atunci, suma furata ridicandu-se la aproape 15 milioane de dolari.

“The Bank Job” a fost o schimbare binevenita, dar Statham a revenit inte timp la rolul sau din “Transporter”, filmand acum partea a treia a seriei. “M-am intors la masini si femei >>, dar ma distrez de minune, spune Statham, citat de Reuters.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies