Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham imparte pumni in noul sau film: cum arata actorul in primul trailer pentru Hummingbird

Jason Statham nu poate sa stea departe de filmele de actiune prea mult timp. A aparut trailer-ul thriller-ului Hummingbird care marcheaza debutul regizoral al britanicului Steven Knight si il are pe Jason Statham in centrul actiunii.

Jason Statham imparte pumni in noul sau film: cum arata actorul in primul trailer pentru Hummingbird

 

Statham joaca rolul lui Josh, un fost soldat al Fortelor Speciale care ajunge in lumea mafiei londoneze. Incercand sa scape, Josh da buzna intr-un apartament si fura identitatea proprietarului in speranta unui nou inceput. Apoi isi cauta singur dreptatea printre cei care l-au tradat.

 

 

In primele imagini din trailer, actorul socheaza cu parul lung, insa apoi, fanii il vor vedea pe Statham asa cum il stiu deja,  cu parul scurt si luptandu-se cu baietii rai. Filmul prezinta o lume brutala si misterioasa, dar nu putea fi altfel tinand cont ca Statham joaca rolul principal.

 

 


Filmul este regizat de Steven Knight, scenaristul unor filme nominalizate la Oscar ca Eastern Promises si Dirty Pretty Things.

Hummingbird se va lansa in Marea Britanie pe 17 mai 2013, data pentru lansarea in SUA fiind inca necunoscuta.

 


 


Galerie foto


Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►