Ads by IBU ProTV
  • Equalizer... Equalizer 16:50 Light Cinema http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/05/27/image_galleries/32455/the-equalizer_size6._v1_sx640_sy720_
  • Annabelle... Annabelle 16:00 Movieplex Cinema Plaza Romania http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/09/30/image_galleries/33093/annabelle_size6._v1_sx640_sy720_
  • Annabelle... Annabelle 16:40 Cinema City Cotroceni http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/09/30/image_galleries/33093/annabelle_size6._v1_sx640_sy720_
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham imparte pumni in noul sau film: cum arata actorul in primul trailer pentru Hummingbird

Jason Statham nu poate sa stea departe de filmele de actiune prea mult timp. A aparut trailer-ul thriller-ului Hummingbird care marcheaza debutul regizoral al britanicului Steven Knight si il are pe Jason Statham in centrul actiunii.

Jason Statham imparte pumni in noul sau film: cum arata actorul in primul trailer pentru Hummingbird

 

Statham joaca rolul lui Josh, un fost soldat al Fortelor Speciale care ajunge in lumea mafiei londoneze. Incercand sa scape, Josh da buzna intr-un apartament si fura identitatea proprietarului in speranta unui nou inceput. Apoi isi cauta singur dreptatea printre cei care l-au tradat.

 

 

In primele imagini din trailer, actorul socheaza cu parul lung, insa apoi, fanii il vor vedea pe Statham asa cum il stiu deja,  cu parul scurt si luptandu-se cu baietii rai. Filmul prezinta o lume brutala si misterioasa, dar nu putea fi altfel tinand cont ca Statham joaca rolul principal.

 

 


Filmul este regizat de Steven Knight, scenaristul unor filme nominalizate la Oscar ca Eastern Promises si Dirty Pretty Things.

Hummingbird se va lansa in Marea Britanie pe 17 mai 2013, data pentru lansarea in SUA fiind inca necunoscuta.

 


 


Galerie foto


Cele mai citite

10 greseli ridicole din filme. Erorile care au ramas in istoria cinematografiei

Chiar si cele mai bune filme pot cadea victime greselilor de filmare, efectele speciale sau montaj. In cele mai mult cazuri, greselile raman nesesizate de catre public, insa unele sunt atat de evidente incat este un mister cum de au ramas neobservabile de echipa de productie. 

Citeste mai mult ►