marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham e vanat de mafiotii chinezi si rusi: cum a reusit sa supere cele mai periculoase organizatii criminale

Pana sa aflam daca apare sa nu in "The Fast and the Furious 6", Jason Statham lanseaza peste 3 luni primul sau film din 2012 -  thrillerul "Safe" unde face ce stie el mai bine. Pelicula a primit recent un poster nou.

Jason Statham e vanat de mafiotii chinezi si rusi: cum a reusit sa supere cele mai periculoase organizatii criminale

Jason Statham are parte de lupte pline de adrenalina in pelicula Safe, scrisa si regizata de Boaza Yakin cel care a  scris in 2010 si Prince of Persia: The Sands of Time.


Luke Wright (Jason Statham) este un fost agent de elita a carui viata se schimba complet cand se incurca cu cei mai periculosi oameni. Vrand sa dea un exemplu, mafia ruseasca ii ucide familia si ii distruge viata. Asa ca Luke pierde tot si ajunge sa cutreiere strazile din New York, apasat de sentimentul de vinovatie pentru tragedia intamplata si inspaimantat de faptul ca este vesnic urmarit.

Dar cand o vede pe Mei (Catherine Chan), o fetita chinezoaica de 10 ani urmarita de mafia ruseseasca (aceiasi oameni care i-au ucis familia), Luke actioneaza la primul impuls si incearca sa o salveze pe fetita, aruncandu-se astfel, intr-un razboi intre doua mari mafii: cea ruseasca si chineazeasca.

Luke va descoperi ca Mei nu este o fetita obsinuita, ci una geniala, care se pricepe de minune la cifre si descifrat coduri, motiv pentru care a fost rapita de Triade, una dintre cele mai nemiloase organizatii criminale chinezesti. Fetita a memorat un cod numeric valoros vanat de mafiotii chinezi, rusi si politistii corupti din New York.Pentru ca Luke este singura persoana in care Mei poate avea incredere, acesta decide sa o ajute si incepe o rafuiala sangeroasa cu cei mai periculosi oameni din New York.


Safe  se va lansa in SUA pe 27 aprilie 2012 si are un buget de 27 de milioane de dolari. Din distributie mai fac parte Catherine Chan si Chris Sarandon.

 

 Filmul cu Jason Statham pe care nu trebuie sa il ratezi -  Vezi THE BANK JOB  pe www.Voyo.ro  la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies