marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham a dat peste cap cifrele box office-ului romanesc cu ,,Mecanicul 2”

Inca din primul weekend petrecut pe marile ecrane din Romania, Jason Statham si-a redemonstrat statutul de superstar al filmelor de actiune, dupa ce ,,Mecanicul 2” a generat in doar cateva zile incasari de 826.189 lei in box office-ul national si un numar de 42.857 spectatori.

Jason Statham a dat peste cap cifrele box office-ului romanesc cu ,,Mecanicul 2

Continuarea actiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2” marcheaza revenirea lui Jason Statham in rolul lui Arthur Bishop, care de aceasta trebuie sa se intoarca la profesia la care renuntase definitiv, pentru a indeplini o misiune extrem de periculoasa. Pentru a salva femeia iubita, acesta trebuie sa ucida mai multi interlopi periculosi, din colturi diferite ale lumii.

Statham se simte foarte multumit ca isi poate face singur cascadoriile. „Asa am procedat inca de la primul meu film de actiune, Curierul, cand am luat taurul de coarne si m-am ocupat singur de acest aspect atat de important in lumea filmelor de actiune. Aveam foarte multa experienta din copilarie cand ma pregatisem in tot soiul de arte martiale, gimnastica si sport, iar acest lucru chiar poate sa-ti ofere un avantaj atunci cand filmezi astfel de secvente.”, a concluzionat Jason Statham despre provocarile intalnite in timpul filmarilor pentru ,,Mecanicul 2”.

Cat despre Armstrong, atunci cand a fost intrebat care i s-a parut lui a fi cea mai solicitanta dintre toate cascadoriile si secventele de actiune, acesta a raspuns: „Cea mai chinuitoare si dificila secventa de realizat este fiecare dintre ele, deoarece toate trebuie sa fie originale. Toate s-au facut pana acum, dar trebuie sa fii creativ si sa adaugi diferite arome si unghiuri. Exista o multime de filme de actiune bune deja lansate, de la Bond la Bourne si tot ce s-a mai produs pe langa, de aceea este o provocare uriasa sa poti inventa ceva la care oamenii sa reactioneze ca in fata unei scene noi si proaspete. Cred ca am fost la inaltimea situatiei in acest film.”

 

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” a avut premiera in cinematografe  pe 26 august, cand a adus pe marile ecrane explozii, curse nebune si multe rasturnari de situatie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies