marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Momoa: actorul isi arata fizicul impresionat in fata lui Sylvester Stallone, cum se mentine in forma unul dintre cei mai doriti barbati de la Hollywood

In acest weekend, Jason Momoa isi lanseaza un nou film in SUA, Bullet to The Head, alaturi de Sylvester Stallone, in care cei doi vor avea parte de scene de lupta senzationale. Actorul din Conan si serialul Game of Thrones este mai activ ca niciodata si pregateste alte doua noi filme pentru 2013.

Jason Momoa: actorul isi arata fizicul impresionat in fata lui Sylvester Stallone, cum se mentine in forma unul dintre cei mai doriti barbati de la Hollywood

 

Americanii vor avea parte de o confruntare epica in acest weekend: Rocky se lupta cu Conan in Bullet to The Head, un film care ii aduce impreuna pe Sylvester Stallone si Jason Momoa. Stallone joaca rolul unui asasin platit, fortat sa se alieze cu un politist din New York intr-o aventura totala pentru a se razbuna pe Keegan (Momoa) cel care l-a ucis pe cel mai bun prieten al sau. Filmul are un buget de 40 de milioane de dolari si este inspirat de cartea lui Alexis Nolent - Headshot.

Jason Momoa, in varsta de 33 de ani, nascut in Honolulu, a spus ca este mai fericit ca niciodata ca a avut sansa sa lucreze cu unul dintre idolii copilariei sale."Nu stiu daca exista ceva mai cool decat sa ma bat cu toporul cu Rocky.  Stallone este un om senzational, asa cum va imaginati. Este un om bun si un lider excelent. El este cel care face regulile pe platou, el da tonul, insa nu o face niciodata cu superioritate. Este foarte dedicat ca actor si inspira oamenii", a spus Momoa pentru The Star.

 

 

Jason Momoa a mai spus ca Stallone l-a ajutat foarte mult in noul sau proiect, Road to Paloma, care marcheaza debutul regizoral al lui Momoa, in care va avea rol principal si va juca alaturi de iubita sa Lisa Bonet. Momoa s-a ocupat si de scenariul filmului. "Am invatat de la el cum sa gasesc echilibrul intre regie si interpretare, cum sa ma ocup de scenariu. A castigat Oscarul pentru scenariu, asta inseamna ceva. Nu poti spunea asta despre multi actori", a mai declarat actorul.
 

Momoa a lansat in 2011 Conan the Barbarian,  un remake al filmului care i-a adus popularitate lui Arndold Schwarzenegger. Insa fanii serialului Game of Thrones, il tin minte in rolul lui Khal Drogo, de care Momoa a spus ca e foarte mandru si se simte norocos ca a prins un astfel de rol.


Actorul, recunoscut pentru fizicul sau impresionat si pachetele de muschi, le-a dezvaluit celor de la TMZ secretul sau: "Fac sex foarte mult, de asta arat asa" , a spus glumind actorul. Momoa este constant pus in topul celor mai doriti barbati de la Hollywood datorita abdomenului sau impresionant.
 

De curand, au aparut si primele imagini din horrorul, Wolves, unde Momoa joaca rolul unui varcolac. Filmul este scris si regizat de  David Hayer, scenarist la Watchmen, X-men, X2, The Scorpion King. Momoa este infricosator in rolul mascului alfa al unei haite de lupi dornice de razboi. Actorul poarta pentru prima data un costum creat complet din proteze. "Este prima data cand port un astfel de costum. Connor este ca Drogo din Game of Thrones, dar acoperit cu blana. Este un varcolac cum n-ati mai vazut demult in filme".

 

Wolves este povestea lui Cayden, un tanar de 18 ani a carui viata perfecta este data peste cap cand intr-o seara parintii ii sunt ucisi cu sange rece. In aceeasi seara, descopera cu stupoare ca nu este om, dupa ce se transforma intr-un varcolac. Speriat, baiatul  fuge intr-un oras izolat, Lupine Ridge, unde doua haite de lupi sunt pe cale de a declansa un razboi sangeros. Unul dintre clanuri este condus de Connor (Jason Momoa), masculul alfa al haitei, care doreste cu orice pret razbunare si distrugerea lui John Tollerman (Stephen McHattie), care incearca sa protejeze oamenii din Lupin Ridge. Cayten ajunge in mijlocul acestui razboi, dupa ce se indragosteste Angelina (Merritt Patterson), o lupoaica sexy, care ii este promisa lui Connor. Cayter va fi nevoit sa isi foloseasca puterile si forta pentru a-l invinge pe Connor.

 



Modifică setările cookies