marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto si Margot Robbie, protagonistii unei scene spectaculoase din Suicide Squad: cum arata Jokerul si Harley Quinn

Au aparut noi imagini de la filmarile productiei Suicide Squad, ce reuneste cateva dintre cele mai populare personaje negative DC Comics. In noile imagini apar Jared Leto si Margot Robbie, intr-o scena intensa.

Jared Leto si Margot Robbie, protagonistii unei scene spectaculoase din Suicide Squad: cum arata Jokerul si Harley Quinn

 

Jared Leto si Margot Robbie apar intr-un scurt clip, filmat pe platourile de la Suicide Squad. Cei doi au fost surprinsi filmand o scena intensa, in care Jokerul (Jared Leto) o palmuieste pe Harley Quinn (Margot Robbie). In aceleasi imagini, fanii au ocazia sa vada costumul complet si noul look al Jokerului. Spre deosebire de alte intruchipari ale Jokerului, acesta va fi plin de tatuaje cu mesaje in varianta jucata de Jared Leto.
 

Imaginile filmate par sa fie o amintire sau un prolog, in care Harley Quinn apare pe vremea cand inca nu devenise eroina, ci era psihiatra Harleen Quinzel.
 

 

Better look at @jaredleto as #TheJoker and @margotrobbie Harley!

A photo posted by DC Cinematic Universe (@dc_cinematic_universe) on

 

 

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

 

 

 

 

#SuicideSquad Harley Quinn vs The Joker! ( 3/3 ) Bitch slap.

A video posted by DC Cinematic Universe (@dc_cinematic_universe) on


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies