marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jane Seymour, despre “Love By Design”, film realizat in Romania: “Este o comedie romantica minunata si in Romania am descoperit o echipa extraordinara, care m-a impresionat’

Jane Seymour, bine-cunoscuta actrita din serialul „Dr. Queen”, este Vivien Thompson, redactorul-sef al celebrei reviste de moda „Beguile” din New York si sefa lui Danielle Luca (Giulia Nahmany), eroina principala din filmul „Love by Design”.

Jane Seymour, despre Love By Design , film realizat in Romania: Este o comedie romantica minunata si in Romania am descoperit o echipa extraordinara, care m-a impresionat rsquo;

 

„Este o comedie romantica minunata si simpatica, pe care am filmat-o in Romania, unde am descoperit o echipa extraordinara, care m-a impresionat mult”, declara Jane Seymour intr-un interviu acordat la Newport Beach Film Festival. Cat despre Vivien, personajul sau din film, Jane a adaugat: „Joc rolul redactorului-sef al uneia dintre cele mai mari reviste de moda; o femeie extrem de exigenta, pretentioasa si egoista, din cauza careia Danielle este nevoita sa se reintoarca acasa si sa locuiasca impreuna cu familia ei.”
 

 

 

Jane Seymour s-a nascut pe 15 februarie 1951 in Hayes, Middlesex (Anglia), sub numele de Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, fiica cea mare a lui John Frankenberg si a lui Mieke van Trigt, mama sa de origine olandeza.   Dubla castigatoare a Globului de Aur si a unui Premiu Emmy, actrita a fost numita si Officer of the British Empire (OBE), titlu acordat de catre Regina Elisabeta a II-a in cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham, in anul 2000.

 

 

 


Dintre filmografia actritei, amintim: filmul „Love and Let Die” din seria James Bond, clasicul „Somewhere in Time” sau comedia „Wedding Crashers”. In televiziune, Jane se mandreste cu rolul Maria Callas din „Onassis: The Richest Man in the World” (pentru care a fost premiata cu Emmy), „East of Eden” si celebrul serial „Dr. Quinn” (pentru fiecare dintre cele doua primind cate un Glob de Aur). 

 

Jane Seymour si-a dovedit talentul artistic in nenumarate medii, de la scenele de pe Broadway la filme de cinema si televiziune. Dragostea ei pentru arta si culoare i-a adus succes si ca pictorita si designer, astfel ca atunci cand nu joaca, scrie (a scris peste 10 carti) sau creeaza, poate fi gasita in studioul ei de pictat.

 

"Love by Design" se va lansa in cinematografele din Romania din 31 octombrie 2014.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies