marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan vorbeste pentru prima data despre relatia de pe ecrane dintre el si Dakota Johnson: declaratiile surprinzatoare pe care le-a facut starul din Fifty Shades of Grey

Dupa cateva saptamani in care presa straina a speculat plecarea lui Jamie Dornan din franciza Fifty Shades of Grey, Dornan vorbeste pentru prima data despre aceste zvonuri. Mai mult, el a discutat si despre relatia de pe ecrane dintre el si partnera lui, Dakota Johnson.

Jamie Dornan vorbeste pentru prima data despre relatia de pe ecrane dintre el si Dakota Johnson: declaratiile surprinzatoare pe care le-a facut starul din Fifty Shades of Grey


In ultimele saptamani, presa tabloida a scris mai multe motive pentru care Jamie Dornan, cel care il joaca pe Christian Grey in filmul Fifty Shades of Grey ar vrea sa nu mai joace si in viitoarele doua filme din serie. Astfel, prima data tabloidele au scris ca recenziile negative si cuvintele dure la adresa interpretarii lui l-au convins sa renunte. Apoi, au scris ca sotia lui ar fi nemultumita de faptul ca sotul ei trebuie sa apara in atat de multe scene extrem de explicite. Totusi, faptul ca salariul pentru urmatoarele filme va creste considerabil, l-a convins sa ramana.


Actorul irlandez a facut, in sfarsit, primele declaratii despre aceste zvonuri. "De la inceput, ideea a fost sa facem cele toate trei filme. Apoi, acele zvonurile cum ca sotia mea n-ar fi de acord cu filmele sunt numai tampenii inventate. Normal ca a citit scenariile in avans si este o fana inraita a cartilor, am <<binecuvantarea>> ei " a comentat actorul pentru Daily Mail.
 

 

Acesta a discutat si despre relatia si "chimia" dintre el si actrita Dakota Johnson, cea care o joaca pe Anastasia Steele in film. "Nu ar fi facut filmul cu noi daca nu exista aceasta chimie...orice ar insemna asta. Ai de trecut o gramada de obstacole pana pui mana pe un rol ca asta si cred ca nu ne-ar fi oferit rolurile daca nu erau multumiti". Acesta a mai spus ca nu ar fi fost niciodata vizat pentru Fifty Shades of Grey daca nu juca in serialul britanic The Fall, un real succes in Marea Britanie, difuzat pe BBC2. "Sincer, sunt doar un sot si tata. Nici nu eram in discutie pentru Fifty Shades of Grey daca nu jucam in serialul The Fall." a mai adaugat starul de 32 de ani.

 

 

Fifty Shades of Grey esye unul dintre filmele cu cel mai mare succes in acest an in box-office. Milioane de fane s-au inghesuit sa vada aventurile erotice dintre Christian Grey si Anastasia Steele. Acum, starurile filmului cer mariri considerabile de salariu. Conform presei americane, Jamie Dornan si Dakota Johnson vor sa li se mareasca salariile pentru urmatoarele filme din seria Fifty Shades of Grey. Primul film a trecut de pragul de 500 de milioane de dolari la nivel mondial, iar succesul este rasunator, tinand cont ca bugetul total a fost de doar 40 de milioane de dolari.

 

Jamie Dornan si sotia sa

 

Pentru primul film Fifty Shades of Grey, atat Jamie Dornan cat si Dakota Johnson au fost platiti cu 250.000 de dolari fiecare, iar filmul a ajuns deja la incasari mondiale de 500 de milioane de $. Acum, ei vor un salariu format din 7 cifre pentru urmatoarele doua parti. Zvonurile din presa au speculat faptul ca Jamie Dornan ar vrea sa paraseasca franciza, din cauza scenelor de sex, dar si a recenziilor negative primite. Filmul a fost criticat si pentru faptul ca lipseste chimie si conexiune intre Dakota Johnson si Jamie Dornan, dar si pentru povestea foarte slaba. Asa ca, cei de la Universal au multe probleme de rezvolat pentru urmatoarele doua parti: bugetul trebuie sa ramana in jurul aceleiasi sume, dar daca refuza sa mareasca salariile, putini sunt cei care ar acceptat sa preia aceste roluri prost scrise. Regizoarea Sam Taylor-Johnson vrea si ea sa renunte si nu a semnat pentru urmatoarele filme, ce ar trebui lansate in 2016 si 2017. Asa ca, ramane de vazut care este viitorul celui mai discutat film erotic al deceniului.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies