marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan si Dakota Johnson s-au reintors pe platourile de la Fifty Shades of Grey: scenele pasionale pe care le-au filmat

Jamie Dornan si Dakota Johnson s-au reintors pe platourile de la Fifthy Shades of Grey. Acesta au filmat scene noi, dar au si refacut cateva scene, alaturi de regizoarea Sam Taylor-Johnson.

Jamie Dornan si Dakota Johnson s-au reintors pe platourile de la Fifty Shades of Grey: scenele pasionale pe care le-au filmat

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Jamie Dornan a revenit in costumul miliardarului sexy Christian Grey, dupa ce a revenit pe platourile de la "Fifty Shades of Grey". Impreuna cu Dakota Johnson, care o joaca pe Anastia Steele, au filmat scene pasionale in care apar cele doua personaje. In imaginile de la filmari, cei doi se saruta pasional.

 

 

 

Fifty Shades of Grey se va lansa in cinematografe pe 14 februarie 2015, adica de Ziua Indragostitilor. Filmul este adaptarea celui mai popular roman erotic din ultimii ani, devenit fenomen mondial in randul femeilor. Trailerul lansat in urma cu cateva luni a fost cel mai vizionat trailer al anului, cu aproape 40 de milioane de vizualizari in doar o saptamana.

 

 

Romanul scris de E.L. James urmareste aventurile sexuale ale unei tinere studente alaturi de un playboy miliardar, Christan Grey. Acesta o convinge sa semneze un contract prin care ea ii indeplineste lui placerile sexuale sado-masochiste, insa intre cei doi se infiripa o adevarata poveste de dragoste ce le schimba viata pentru totdeauna. Cartea contine scene explicite de sex, iar asta a fost o provocare pentru realizatorii filmului.

 

 

Cei doi actori, Dakota Jonhnson, care o joaca pe eroina Anastasia Steel si Jamie Dornan, care il joaca pe atragatorul Christian Grey, au oferit mai multe detalii despre cum au realizat scenele de sex. "Nu este cum va imaginati, nu a fost nimic romantic. A fost o intreaga coregrafie in spate pentru a realiza acele momente. Nu e usor, insa am avut incredere unul in celalalt si am incercat sa pastram spiritul cartilor. Ne aflam in situatii delicate si trebuia sa avem incredere unul in celalalt." au spus cei doi invitati la emisiunea Today, unde s-a lansat si trailerul, informeaza Daily Mail.

 

 

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies