marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan il va juca pe Christian Grey in Fifty Shades of Grey

Dupa ce Charlie Hunnam a parasit filmul in urma cu doua saptamani, producatorii au cautat rapid un alt inlocuitor pentru rolul enigmaticului Christian Grey.

Jamie Dornan il va juca pe Christian Grey in Fifty Shades of Grey

Hollywood Reporter scrie ca Jamie Dornan este oficial distribuit in rolul principal, alaturi de Dakota Johnson, ce o va interpretat pe Anastasia Steele.

 

 

Cei de la Universal au gasit rapid un inlocuitor pentru Charlie Hunnam. Jamie Dornan a accept rolul lui Christian Grey din adaptarea romanului erotic Fifty Shades of Grey, devenit bestseller si un adevarat fenomen mondial, in special in randul femeilor.

 

Producatorii se grabesc si vor sa inceapa filmarile chiar luna viitoare, in noiembrie si sa il lanseze pe marile ecrane in 2014. Numele britanicului de 31 de ani a fost vehiculat in ultimele doua saptamani si zvonurile din presa il dadeau drept favoritul producatorilor pentu rolul miliardarului pervers de care se indragosteste studenta Anastasia Steele.

 

Pana acum, Jamie Dornan este cunoscut pentru rolul din serialul Oncep Upon a Time, in care a jucat rolul Vanatorului, in  primul sezon.  In tinerete a fost model de lenjerie intima pentru Calvin Klein si a aparut in presa mai des dupa ce timp de doi ani a avut o relatie cu actrita Keira Knightley.

Dornan a fost abordat de producatorii filmului Fifty Shades of Grey inainte ca Charlie Hunnam sa renunte la proiect. Britanicul va trebui sa infrunte acum frenezia fanilor dar si a presei. Unul dintre motivele pentru care Hunnam a renuntat la film a fost atentia excesiva pe care o primea si chiar a fost nevoit sa isi ia bodyguarzi ca sa evite fanele mult prea entuziasmate.

 

 

 

Adevaratul motiv pentru care Hunnam ar fi parasit productia are legatura cu scenariul si nu cu atentia obsesiva din partea fanilor. Hollywood Reporter scrie ca actorul s-ar fi certat cu scenaristii si ar fi cerut sa fie revizuit, conform unor indicatii date de el. De aici a pornit conflictul si pana la urma, starul a abandonat filmul. Universla a adus un nou scenarist sa revizuiasca povestea, Patrick Marber ("Closer," "Notes on a Scandal"). Actorul urma sa primeasca 125.000 de dolari pentru rolul lui Christian Grey.

 Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 70 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor.

 

In 2012, marile studiouri hollywoodiene s-au razboit pentru a ecraniza trilogia "Fifty Shades of Grey" a romancierei britanice E. L. James. Universal si Focus Features au obtinut anul trecut drepturile de ecranizare, insa la finalul uneia dintre cele mai nebunesti licitatii din ultimii ani. Suma exacta cu care au fost achizitionate drepturile de ecranizare nu este cunoscuta, insa potrivit unor surse, aceasta este de aproximativ 3 milioane de dolari, o cifra ce nu a mai fost intalnita la Hollywood de pe vremea cand scriitorul Dan Brown a primit o suma similara pentru ecranizarea romanului sau "Codul lui Da Vinci". Productia filmului "Fifty Shades of Grey" va debuta in acest an.

Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor.

 

Sursa foto: Getty/Splash

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies