marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Franco, narator al unei versiuni audiobook a romanului ”The Dead Zone”. Ce a declarat despre autorul Stephen King

Actorul american James Franco va fi naratorul unei versiuni audiobook a romanului ”Zona moarta/ The Dead Zone”, publicat de Stephen King in 1979, informeaza contactmusic.com.
James Franco, narator al unei versiuni audiobook a romanului The Dead Zone . Ce a declarat despre autorul Stephen King

Editia audiobook a romanului ”The Dead Zone” va fi lansata pe piata in luna aprilie.


”Sunt un fan al operei lui Stephen King de multa vreme. Este unul dintre scriitorii cel mai placuti de citit sau de ascultat. Te ghideaza pe parcursul intrigii atat de bine. Desi facem parte din generatii diferite, toate sursele lui de inspiratie si lucrurile la care se refera si subiectele de care este interesat par sa fie exact lucrurile de care si eu sunt interesat”, a spus James Franco.


”James este un actor minunat. Stiu ca el va capta perfect vibratia si vocea naratorului din «The Dead Zone»”, a declarat la randul lui scriitorul Stephen King.


Romanul ”The Dead Zone” a fost lansat in 1979 si spune povestea unui barbat care se trezeste din coma dupa cinci ani, avand abilitati clarvazatoare. Cartea a stat la baza realizarii unui film omonim in 1983, cu Christopher Walken si Martin Sheen in rolurile principale, si a fost ecranizata intr-un serial TV, din a carui distributie au facut parte actorii Anthony Michael Hall, Nicole de Boer si Sean Patrick Flanery.


James Franco si Stephen King au colaborat deja in trecut, la adaptarea pentru televiziune a romanului ”11.22.63”, publicat de celebrul romancier american in anul 2011.


James Edward Franco, nascut pe 19 aprilie 1978, este un actor, regizor si scriitor american. S-a remarcat in adolescenta in serialul ”Freaks and Geeks”, insa rolul care i-a adus celebritatea a fost cel lungmetrajul TV biografic ”James Dean” (2001), pentru care a castigat Globul de Aur. Rolul din filmul ”127 Hours” i-a adus o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun actor. A jucat roluri principale in alte filme de succes, precum ”Spider-Man”, ”Pineapple Express” (2008), ”Rise of the Planet of the Apes” (2001), ”Spring Breakers” (2012) si ”Oz the Great and Powerful” (2013), dar si in cateva seriale TV, precum ”General Hospital” si ”11.22.63”. In 2014, a debutat si pe Broadway, cu un rol in spectacolul ”Of Mice and Men”. Actorul american a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, in martie 2013.


Stephen King, nascut pe 21 septembrie 1947, este un celebru scriitor american de romane SF, fantasy si horror. A publicat peste 50 de romane si cateva sute de nuvele, care s-au vandut in peste 350 de milioane de copii pe plan mondial. Cartile sale sunt adeseori adaptate in productii cinematografice si de televiziune.



Modifică setările cookies