marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron continua "razboiul" cu fanii asupra finalului din Titanic: "Sa-l sunam pe Shakespeare sa il intrebam daca era nevoie sa moara Romeo si Julieta"

Este un lucru cat se poate de cunoscut ca cei mai multi dintre fanii filmului "Titanic" si-ar fi dorit un final cu totul diferit. O multime de persoane s-au declarat dezamagite de faptul ca Jack ar fi incaput pe usa de lemn pe care a supravietuit Rose, insa personajul sau a fost lasat sa moara.
James Cameron continua razboiul cu fanii asupra finalului din Titanic: Sa-l sunam pe Shakespeare sa il intrebam daca era nevoie sa moara Romeo si Julieta

Desi finalul a facut ca filmul sa primeasca 11 premii Oscar si la transformat intr-o productie nemuritoare, exista intotdeauna critici care si-ar dori altceva.

"Sunt de acord, cred ca am fi incaput amandoi pe acea bucata de usa", declara, cu un ton usr amuzat, actrita din rolul principal, Kate Winslet, in urma cu ceva timp, pentru Jimmy Kenel.

Intrebat care este parerea lui despre un astfel de final, James Cameron le-a spus celor de la The Guardian: "Stati un pic, o sa-l sun pe William Shakespeare si o sa-l intreb de ce a fost necesar ca Romeo si Julieta sa moara".

Dupa ce au fost speculate tot felul de variante in care blockbusterul s-ar fi putut incheia, James Cameron nu a mai rezistat si le-a raspuns celor care si-au dorit cu ardoare ca personajul lui Leonardo Dicaprio sa fi trait, urcand pe usa plutitoare, alaturi de Rose si urmand sa fie salvat impreuna cu ea.

Citeste mai multe pe www.perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies