marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond: tribut emotionant la Oscar in 2013 pentru cei 50 de ani de istorie

Fie ca Skyfall, al 23-lea film din cea mai longeviva franciza din lume, va fi nominalizat sau nu la vreo statueta, James Bond va fi in acest an in atentia producatorilor galei Oscarurilor.

James Bond: tribut emotionant la Oscar in 2013 pentru cei 50 de ani de istorie


Cea de-a 85 editie a Oscarurilor, ce va avea loc pe 24 februarie 2013, va avea un moment dedicat lui James Bond au anuntat producatorii. Acestia vor include o secventa omagiu pentru cei 50 de ani de istorie cinematografica pe care agentul 007 i-a implinit in 2012. Nu se stie inca daca Daniel Craig va fi prezent la gala.
 

"Suntem extrem de bucurosi sa includem in spectacolul din acest an o secventa speciala prin care vom aniversa cei 50 de ani de la lansarea lui James Bond", au spus producatorii Craig Zadan si Neil Meron, citati de digitalspy.co.uk.


"Incepand cu Dr. No, lansat in 1962, filmele cu 007 au alcatuit cea mai longeviva franciza de film din istorie si un fenomen global adorat", au adaugat acestia. 

 

Pe final de an, Skyfall a atins pragul de un miliard de dolari incasari globale: este primul film din franciza James Bond care atinge aceasta performanta.


 

 Nominalizarile celei de-a 85 editie a Oscarurilor vor fi anuntate joi, 10 ianuarie, ora 15.30 ( ora Romaniei) si vor fi transmise LIVE pe www.procinema.ro!

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies