marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Bond 23 se va filma in India!

Sam Mendes, regizorul celui de-al 23-lea film din seria care-l are ca erou pe cel mai celebru spion din lume, James Bond, a fost in India pentru a gasi locatii potrivite pentru filmare.

James Bond 23 se va filma in India!

Presa locala precizeaza ca Sam Mendes a fost intr-un tur in Goa. Ar fi a doua oara cand o pelicula care-l are in prim plan pe celebrul spion britanic se filmeaza in India, dupa “Octopussy”.


Potrivit cotidianului “The Mid-Day”  Sam Mendes, insotit de scenograful Terry Bamber,  au fost reperati, la mijlocul lunii aprilie, in Mumbai. Noul James Bond se va filma in timpul musonului in Mumbai si Goa, iar filmarile vor dura o luna.
 

De altfel partea de vest a insulei Goa a fost, in 2004, locul unde s-a filmat si o cursa senzationala de masini pentru The Bourne Supremacy.

Ziaristii sustin ca  productia celui de-al 23-lea film din seria Bond va fi asigurata de Take One Productions, companie care a lucrat si pentru realizarea filmului premiat cu Oscar, Slumdog Millionaire.
 

Ultima data cand franciza James Bond s-a filmat in India a fost in 1983. Pe atunci Roger Moore il intruchipa pe 007 in filmul  “Octopussy” iar filmarile au avut loc in Agra si  Udaipur.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies