marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jake Gyllenhaal si Amy Adams joaca intr-o drama puternica, despre bani si sacrificiu. Filmul "Nocturnal Animals" a pus-o pe ganduri chiar si pe actrita

Designerul Tom Ford isi incearca din nou norocul in lumea cinematografiei. De aceasta data este vorba despre o drama: "Nocturnal Animals".
Jake Gyllenhaal si Amy Adams joaca intr-o drama puternica, despre bani si sacrificiu. Filmul Nocturnal Animals a pus-o pe ganduri chiar si pe actrita

Pelicula prezinta o poveste despre bani, sacrificiu si regrete.


Al doilea film din cariera lui Tom Ford ne spune o poveste despre lacomie si materialism. In centrul actiunii se afla Susan, o femeie de afaceri, anunta Stirile ProTV.
 

Aceasta reia legatura cu fostul ei sot, interpretat de Jake Gyllenhaal, de care s-a despartit cu doua decenii in urma. Reintalnirea ii ofera ocazia unei treceri in revista a greselilor din trecut.
 

Tema peliculei a pus-o pe ganduri pe actrita Amy Adams.
 

Amy Adams, actrita: "Interesul pentru retelele de socializare si felul in care oamenii alearga dupa celebritate, care este, pentru unii, mai importanta decat substanta. Cred ca este usor sa te gasesti prins intr-o lume a bogatiei si privilegiilor."



Ironia face ca Ford, care si-a inceput cariera ca designer al casei Gucci, sa critice in filmul sau o lume, dar si principii de viata carora le datoreaza succesul propriei afaceri.
 

Tom Ford, regizor:  "La suprafata, vorbim despre o femeie care are totul din punct de vedere material. Vine insa un moment in care nu isi mai gaseste locul in aceasta lume si simte nevoia unei impliniri spirituale. Iar asta o face nefericita. Eu nu pot spune ca sunt nefericit, insa ii inteleg zbuciumul. Provocari similare am intalnit si eu."



Subiectul productiei l-a dus pe Ford cu gandul la societatea americana si la campania pentru alegerile prezidentiale.
 

Tom Ford, regizor: "Trebuie sa spun ca simplul fapt ca Donald Trump a ajuns atat de departe in cursa prezidentiala este o dovada ca societatea americana si-a pierdut din inteligenta si rafinament. Acest om nici macar nu stie sa vorbeasca engleza cum trebuie, minte, spune atatea lucruri socante."


Filmul ajunge in cinematografele din Romania in 18 noiembrie.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies