marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan vrea sa renunte la cariera de actorie. Care sunt ultimele filme in care va aparea

Cunoscut pentru numeroasele filme de actiune pe care le-a realizat de-a lungul carierei, Jackie Chan a anuntat ca momentulo in care va renunta la actorie este destul de aproape.

Jackie Chan vrea sa renunte la cariera de actorie. Care sunt ultimele filme in care va aparea


Intr-un interviu acordat pentru presa din strainatate, actorul a explicat ca intampina dificultatii in realizarea cascadoriilor si a scenelor de bataie, corpul sau nemairaspunzand asa cum trebuie.


"Cand aveam 40 de ani, jurnalistii ma intrebau cand ma voi retrage, iar eu le spuneam ca peste cinci ani, apoi peste alti cinci ani si tot asa. Mai am putin si fac 60 de ani. O sa vad cat de departe mai pot merge cu actoria in functie de ce imi dicteaza corpul", a marturisit actorul.
 


"Am rani, a devenit obositor, nu mai are acelasi farmec precum in trecut", a explicat actorul cunoscut pentru cascadoriile pline de acrobatii pe care le-a facut in cele peste 100 de filme realizate.


Jackie Chan a debutat in cinematografie acum 54 de ani, perioada in care a devenit unul dintre cei mai iubiti actori din istorie, rolurile din seria Rush Hour, The Karate Kid, The Spy Nest Door, The Accidental Spy, Supercop 2 transformandu-l intr-un idol.

Cu toate ca a anuntat ca momentul in care se va retrage este destul de aproape, Jackie Chan a lansat de curand filmul Chinese Zodiac, urmand ca in acest an sa mai lanseze Police Story 2013 si Skiptrace (2014). In plus, desi nu este nimic confirmat, au aparut mai multe speculatii cu privire la aparitia sa si in Rush Hour 4, film care ar urma sa fie relizat in anii viitori.


Chinese Zodiac s-a dovedit a fi un adevarat succes. Lansat in decembrie 2012 in China, productia a avut incasari de peste 180 de milioane de dolari, iar cei de Universal au cumparat drepturile de difuzare pentru America, Marea Britanie si Europa de Est, astfel ca filmul urmeaza sa depaseasca granitele Chinei.


Daca pe plan profesional, Jackie Chan se poate mandri cu o cariera impresionanta, acelasi lucru se poate spune si despre reusitele in plan familial. Actorul este casatorit cu Lin Feng-Jiao, din 1982, cei doi avand un baiat, nascut in acelasi an.



 


Galerie foto


Modifică setările cookies