marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jackie Chan vine maine in Romania si isi lanseaza noul film, "Zodiacul Chinezesc": Stiu Romania de la Jocurile Olimpice si de la Cupa Mondiala

Actorul Jackie Chan, care va veni joi la Bucuresti, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc si pentru a-si lansa pelicula "Zodiacul Chinezesc", spune ca stia Romania de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondiala si de la turneele de tenis si ca isi doreste sa viziteze tara noastra.

Jackie Chan vine maine in Romania si isi lanseaza noul film, Zodiacul Chinezesc : Stiu Romania de la Jocurile Olimpice si de la Cupa Mondiala

 

Joi, Jackie Chan va veni la Bucuresti, la invitatia Administratiei de Presa, Publicitate, Radio, Televiziune si Cinematografie din China si a Casei Romano-Chineze, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc si pentru a-si lansa filmul "Zodiacul Chinezesc", pe care l-a regizat si in care interpreteaza si rolul principal. Evenimentul de lansare va avea loc la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

 

Conform celor de la Mediafax, intrebat fiind ce stia despre Romania inainte de a veni in tara noastra, Jackie Chan a spus: "Ca un tip din Hong Kong, stiu Romania de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondiala si de la turneele de tenis. Chiar astept cu nerabdare sa vizitez Mamaia si Castelul lui Dracula, dar, din pacate, stau aici (in Romania, n.r.) doar pentru sase ore".

 

Casa Romano-Chineza, in calitate de organizator principal al Zilelor Filmului Chinezesc in Romania, ii ofera lui Jackie Chan titlul onorific de ambasador al relatiilor culturale dintre cele doua tari, pentru a promova produsele culturale romanesti in China.
Acceptand sa fie ambasador cultural pentru Romania si China, Jackie Chan crede ca astfel "oamenii se pot intelege mai bine unii cu altii si acesta ar putea fi un mod de a mentine pacea".


De asemenea, despre cum a inceput sa joace in filme, Jackie Chan a declarat: "Provin dintr-o familie foarte saraca, iar parintii mei m-au inscris la Peking Opera School din Hong Kong, cand aveam 6 ani. Nu am avut de ales, pentru ca nu aveam educatie. L-am urmat pe (cineastul, n.r.) Sammo Hung pentru a deveni cascador, dublura pentru cascadorii, regizor de cascadorii, apoi actor si regizor".


Actorul a transmis si un mesaj pentru Romania: "Salutare tuturor! Multumesc pentru sprijinul vostru. Sper sa pot sa mai vin in Romania si, poate, chiar sa fac un film aici".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies