marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

J.R.R. Tolkien si calatoria sa in Middle Earth: Hollywood-ul pregateste un film biografic despre omul care a creat universul fascinant din Lord of The Rings si The Hobbit

Autorul renumitelor serii la nivel global, „The Hobbit” si „The Lord of the Rings” va intra in randul scriitorilor ce au film biografic. Companiile Fox Searchlight si Chernin Entertainment s-au adunat pentru a construi proiectul ce va sta la baza vietii lui J.R.R. Tolkien.

J.R.R. Tolkien si calatoria sa in Middle Earth: Hollywood-ul pregateste un film biografic despre omul care a creat universul fascinant din Lord of The Rings si The Hobbit


Filmul va prezenta viata autorului din clipa in care si-a gasit inspiratia pentru a scrie seriile, „The Hobbit” in 1937 si „The Lord Of The Rings” in 1954, pana in momentul finalizarii lor, inclusiv a reactiei sale la vederea impactului pe care l-au avut lucrarile sale.
   

Desi momentan se afla la stadiul de proiect, pelicula isi are deja finalizat scenariul, acesta fiind scris de David Gleeson, un scriitor irlandez care este cunoscut in urma vanzarii drepturilor pentru ecranizarea lucrarii sale, „End of History”, companiei Sony – zvonuri confirmate de catre Hollywood Reporter.
   

 

 

Tolkien a dus o viata fascinanta, a luptat in Primul Razboi Mondial si a fost martorul carnagiilor comise pe campul de lupta, a fost un prieten apropiat al lui  C.S. Lewis, autorul seriei „Chronicles of Narnia” si a facut parte, impreuna cu acesta, din grupul academic si scriitoricesc Inklings.
   

 

 

De asemenea, el mai este in prezent personaj-protagonist in romanul pentru young adult, „Here There Be Dragons”, care spune povestea unor fantastice aventuri ale lui Tolkien, Lewis si Charles Williams. Potrivit autorului romanului, acele aventuri misterioase ar fi stat la baza inspiratiei lor pentru crearea de adevarate capodopere.


   

Inca nu este cunoscut detaliul filmarilor in resedinta lui Tolkien, din moment ce aceasta este proprietate privata si securizata, insa fanii spera sa aiba ocazia sa vada o ecranizare cat mai autentica a vietii celebrului autor.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies