marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

J.K. Rowling scrie scenariile pentru 3 filme noi: cand se va lansa noua franciza plasata in lumea vrajitorilor

Scriitoarea britanica J. K. Rowling, autoarea seriei de succes "Harry Potter", scrie scenariile pentru trei noi filme dedicate universului vrajitorilor, care vor fi lansate pe marile ecrane incepand cu 2016, a anuntat compania Warner Bros..

J.K. Rowling scrie scenariile pentru 3 filme noi: cand se va lansa noua franciza plasata in lumea vrajitorilor


Primul dintre aceste filme, adaptarea cartii fictive "Fantastic Beasts" care apare in universul "Harry Potter", va fi regizat de David Yates, care a realizat si ultimele patru lungmetraje din seria dedicata ucenicului vrajitor. Filmul va fi lansat in 2016, iar continuarile acestui lungmetraj vor fi lansate in 2018, respectiv 2020, potrivit Warner Bros.

 

 


J. K. Rowling, care a vandut peste 450 de milioane de exemplare ale celor sapte volume ale seriei "Harry Potter", a anuntat in septembrie ca a fost contactata de studiourile Warner Bros. pentru a scrie scenariile filmelor "Fantastic Beasts", precizand ca este "o idee amuzanta". Warner Bros. nu a anuntat regizorii care vor realiza celelalte doua parti ale seriei si nici distributia.


Cartile "Harry Potter" au fost publicate intre anii 1997 si 2007 si au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe in rolul lui Harry, Emma Watson ca Hermione Granger si Rupert Grint ca Ron Weasley. Filmele au avut incasari totale de 2,39 de miliarde de dolari.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies