marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

J.K. Rowling: autoarea seriei Harry Potter si Warner Bros planuiesc o noua franciza plasata in universul Hogwarts, ce personaje celebre vor aparea si care este povestea

J.K. Rowling, cunoscuta pentru seria de carti Harry Potter va debuta ca scenarist in colaborare cu Warner Bros in vederea realizarii unei serii bazate pe una din cartile lui Harry de la Hogwarts “Creaturi Fantastice si Unde le Poti Gasi”(Fantastic Beasts and Where to Find Them).

J.K. Rowling: autoarea seriei Harry Potter si Warner Bros planuiesc o noua franciza plasata in universul Hogwarts, ce personaje celebre vor aparea si care este povestea


Conform unui anunt al CEO-ului Kevin Tsujihara de la HBO,  Rowling va scrie un scenariu ce va prezenta o poveste in care publicul va regasi creaturi si personaje familiare fanilor Harry Potter.


„Intotdeauna am spus ca voi reveni asupra lumii magice doar daca voi avea o idee care sa ma incante peste masura.” A comentat scriitoarea intr-un interviu acordat celor de la The WallStreet Journal.

 

 

In  Fantastic Beasts and Where to Find Them este prezentata o lume a comunitatii vrajitoresti care nu este nici o continuare a seriei Harry Potter, „nici un sequel ci o extensie a lumii magice. Legile si obiceiurile lumii ascunse ale vrajitorilor vor fi recunoscute de toti cititorii seriei Harry Potter, dar povestea va avea loc in New York cu 17 ani inainte ca Harry Potter sa apara” declara Rowling pentru cei de la The Hollywood Reporter.

 

 

 


Producatorii de la Warner Bros intentioneaza sa extinda ideea acestei serii in domeniul jocurilor pe calculator, produse de larg consum si initiative digitale. Autoarea celebrei serii in 7 volume isi va extinde aria de colaborare cu cei de la Warner Bros si in alte modalitati; studio-ul va servi si pentru ecranizarea primului roman pentru adulti al scriitoarei, The Casual Vacancy, intr-un serial ce va incepe sa fie turnat din 2014.

 


"Suntem extrem de onorati de faptul ca J K Rowlling ne-a ales ca parteneri intr-o explorare a lumii vrajitorilor care a avut un succes raspunator inca de la inceput. Este o scriitoare exceptionala starnind  o adevarata revolutie in lume care inca din primele momente a devenit un fenomen in materie de filme. Stim ca publicul asteapta cu tot atata nerabdare ca si noi sa vada noul produs al imaginatiei extraordinare pe care Jo o detine.” declara Tsujihara pentru The Hollywood Reporter.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies