marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iti mai aduci aminte de pustiul simpatic din Jerry Maguire? Cum arata acum si ce il deranjeaza la 16 dupa aparitia filmului

Pustiul care a facut senzatie la inceputul anilor '90 in filmele Little Stuart si Jerry Maguire revine in centrul atentiei. Jonathan Lipnicki uimeste de aceasta data prin look-ul sau, total opus infatisarii de copilarie, dar si prin declaratiile facute despre rolurile care l-au facut celebru.

Iti mai aduci aminte de pustiul simpatic din Jerry Maguire? Cum arata acum si ce il deranjeaza la 16 dupa aparitia filmului

Candva un pusti stirb si cu ochelari, Jonathan (24 de ani) este acum pachete de muschi si uimeste cu un corp lucrat. Tatuat si cu o noua atitudine increzatoare, el are de gand sa ia Hollywood-ul prin surprindere, dornic sa obtina succes si ca adult.

"Am vrut sa fiu un copil normal. Am facut o serie de filme mici, in care am crezut si apoi am facut liceul. Acum sunt pregatit de filmele mari. Oamenii au inca imaginea mea de la 5 ani in cap asa ca sunt nevoit sa muncesc mult ca sa-i dau pe spate", a spus actorul.

 

 

 

 

Happy Father's Day, Jerry Maguire

Posted by Jonathan Lipnicki on Tuesday, June 16, 2015

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies