marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iti aduci aminte de doamna cu porumbei din Home Alone 2? Vezi cum arata acum cea care l-a salvat pe Kevin din mana talharilor

Desi au trecut aproape 24 de ani de cand a fost lansat, Home Alone 2: Lost in New York reuseste sa impresioneze si acum, continuarea peripetiilor lui Kevin transformandu-se intr-un clasic.

Iti aduci aminte de doamna cu porumbei din Home Alone 2? Vezi cum arata acum cea care l-a salvat pe Kevin din mana talharilor

Unul dintre personajele care dau farmec filmului este si doamna cu porumbei din Parcul Central, cea care reuseste inca din primele minute ale filmului sa-l sperie pe Kevin. Imbracata precum un om al strazii, mereu inconjurata de porumbei, aceasta se dovedeste a fi o femeie cu suflet care, in momentul oportun, ajunge sa-l ajute si sa-l scape pe Kevin din mana celor doi talhari.

 

Personajul a fost adus la viata de actrita Brenda Fricker (69 de ani), actrita care a aparut in numeroase filme cunoscute si care in 1990 a devenit prima femeie din Irlanda care a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar datorita interpretarii din My Left Foot.

 

 

Nascuta in Dublin, Brenda si-a inceput cariera ca jurnalist la Irish Times, insa la 19 ani si-a indreptat atentia spre actorie, desi trecerea s-a produs "din intamplare", asa cum avea sa marturiseasca aceasta peste ani.

 

Dupa aparitia in serialul Casualty, Brenda Fricker a devenit cunoscuta datorita rolului Mrs. Brown din My Left Foot are i-a dus cariera la un alt nivel. Au urmat peste 30 de roluri in diferite filme precum Home Alone 2: Lost in New York (1992), A Man of No Importance (1994), Swann (1996), The War Bride (2001), Inside I'm Dancing (2004), Albert Nobbs (2011), iar acum joaca in serialul Forgive Me.

Brenda Fricker a fost casatorita cu regizorul Barry Davies, ii plac cainii si berea Guinness, sa citeasca poezii si sa joace snooker.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies