marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ioana Blaj si Paul Ipate isi planuiesc nunta in “Cuscrii”, cea mai asteptata comedie romaneasca a toamnei

In timp ce in viata personala Ioana Blaj se pregateste sa devina mamica, in “Cuscrii” se pregateste de nunta!

Ioana Blaj si Paul Ipate isi planuiesc nunta in Cuscrii , cea mai asteptata comedie romaneasca a toamnei

Ioana Blaj si Paul Ipate formeaza un cuplu de tineri care vor sa se casatoreasca. Dar pana la nunta trebuie sa treaca prin cosmarul oricaror tineri ce au astfel de ganduri: intalnirea intre cuscri.


Cunoscuti publicului din reclamele la telefonie mobila unde au lucrat impreuna, dar si din seriale tv, Ioana Blaj si Paul Ipate se reintorc pe ecrane, in rolul a doi indragostiti care trebuie sa treaca peste testul familiei.
“Ionut este un baiat care lucreaza intr-o multinationala, genul de baiat care a muncit sa ajunga acolo unde este, tocmai a fost promovat si incearca sa isi asume noua functie si in relatia cu iubita lui.”, spune Paul Ipate despre rolul sau. Mariana, in schimb, “este o fata simpla, sensibila, care isi iubeste familia si il iubeste si pe Ionut, dar este impartita intre familie si iubit”, spune Ioana Blaj.
 

Din 24 octombrie in cinematografele din toata tara, comedia “Cuscrii”, regizata de Radu Potcoava,  ii aduce pe marile ecrane pe Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Ralea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj si Paul Ipate. Filmul exploreaza cu mult umor cosmarul oricarui tanar pe cale sa se casatoreasca: prima intalnire dintre cuscrii.

 

Ionut si Mariana se vor casatori curand. E timpul ca familiile lor sa se intalneasca si sa puna la cale fericitul eveniment. Cuscrii par sa se inteleaga perfect: ii uneste pasiunea pentru telenovele, lux, muzica romaneasca a anilor ’80 si tuica. Mai ales tuica. Pe masura ce sticlele se golesc, neintelegerile incep sa apara. Trei cupluri, trei viziuni asupra nuntii: fast si opulenta (cu porumbei albi, Holograf si Fuego), nunta traditionala (cu lautari si cort), sau una tinereasca? Optiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedeaza.

 

Mai mult, cei doi cuscri isi amintesc ca s-au mai intalnit odata, acum 25 de ani. Erau in tabere diferite. Acum, ca prin minune, viata i-a adus din nou fata in fata. Urmeaza Marea Confruntare. E nevoie de o minune ca aceasta nunta sa mai aiba loc…

“Cuscrii”, cea mai noua comedie a toamnei intra in cinematografele din toata tara de pe 24 octombrie. Produs de Media Pro Entertainment si distribuit in Romania de Intercom Film, filmul poate fi vizionat in premiera in cinematografele din toata tara.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies