marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Intra in aventura care te trimite la Berlin! Castiga o invitatie VIP la premiera The Hobbit: The Desolation of Smaug

Mai este o luna pana cand The Hobbit: The Desolation of Smaug se va lansa in cinematografe, dar noi ti-am pregatit o surpriza si cea mai tare experienta din viata ta. Daca esti fan adevarat The Hobbit, noi te premiem si te trimitem intr-o aventura pe care n-o vei uita niciodata. Intra in concurs si te trimitem la Berlin, la premiera celui mai asteptat film al anului

Intra in aventura care te trimite la Berlin! Castiga o invitatie VIP la premiera The Hobbit: The Desolation of Smaug

 

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorul concursului este Mihai Radu. Felicitiari!


 

Procinema.ro si Forum Film ti-au pregatit aventura vietii, pe care milioane de fani vor sa o traiasca.

 

Cat de departe ai merge pentru a-ti implini visul? Pe 9-10 decembrie, ti-am facut planuri si te trimitem la Berlin, acolo unde toti fanii celei mai fascinante povesti spuse vreodata se vor intalni, la premiera filmului The Hobbit: The Desolation of Smaug. Dar pentru ca asta sa se intample, trebuie sa-l ajuti pe Bilbo Baggins sa iasa cu bine din casa dragonului Smaug. Iar daca reusesti, te trimitem la Berlin, cu inca un prieten sa vezi premiera celui mai asteptat film al anului.

 

 

Concursul se desfasoara la nivel national, in perioada 19 noiembrie - 2 decembrie 2013.

 

Ajuta-i pe eroi sa-l infrunte pe dragonul Smaug. Intra aici in concurs


Hobbitul: Dezolarea lui Smaug este al doilea film din cea mai scumpa trilogie facuta vreodata, cu care regizorul Peter Jackson a revolutionat industria. The Hobbit: An Unexpected Journey a fost primul film realizat cu tehnica 48 de cadre pe secunda, iar Dezolarea lui Smaug va putea fi vazut atat in format 48fps, cat si 2D, 3D sau IMAX 3D.

„The Hobbit: The Desolation of Smaug”/”The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este a doua parte a trilogiei inspirate de lumea de legenda a lui J.R.R Tolkien. Filmul poarta semnatura regizorului Peter Jackson (castigator al premiului Oscar pentru regia „Lord of The Rings“) si continua povestea din prima parte, “Hobbitul: O calatorie neasteptata”.
 


In cea de-a doua parte calatoriei, Bilbo Baggins, vrajitorul Gandalf si 12 gnomi, impreuna cu Thorin Oakenshield, isi continua drumul plin de aventuri neprevazute catre Muntele Singuratic si Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se intalnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pamantul de Mijloc.
 

Conform legendei, dragonul inaripat, avand o armura de solzi groasa cat zece scuturi,colti la fel de taiosi ca o sabie si sufland flacari mistuitoare,  a devenit extrem de bogat dupa ce a distrus orasul Dale si a cucerit Muntele Singuratic, care adapostea intreaga comoara a Regatului Gnomilor. Ecranizarea “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este filmata cu o tehnologie revolutionara, in format HFR cu 64 de cadre de secunda, si va rula pe marile ecrane in 3D si IMAX 3D, incepand cu data de 13 decembrie si este adus in Romania de Forum Film.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies