marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interstellar: Trailer impresionant pentru cel mai asteptat film SF al anului. De ce l-au numit cel mai bun clip din 2014

Cel mai asteptat film SF al anului a primit primul trailer oficial, dupa ce la finalul anului trecut producatorii prezentasera un teaser. Interstellar, ambitiosul proiect al lui Christopher Nolan, va fi lansat pe 7 noiembrie.

Interstellar: Trailer impresionant pentru cel mai asteptat film SF al anului. De ce l-au numit cel mai bun clip din 2014

"Nu suntem meniti sa salvam lumea. Suntem meniti sa o parasim", spune Christopher Nolan in trailer-ul pe care cei de la Huffington Post il considera deja cel mai bun trailer al anului si despre care au scris simplu, "WOW".

 

Desi efectele vizuale sunt inca in plina dezvoltare, imaginile prezentate in trailer ofera o idee despre nivelul tehnologic care va fi utilizat, criticii explicand ca acestea ar putea fi mult mai spectaculoase decat ceea ce s-a vazut in Gravity, deoarece in Interstellar intervine si partea emotionala, mai ales relatia tata-fiica. 


Odata cu lansarea trailer-ului, presa de specialitate a prezentat si posibilele roluri pe care le vor avea in film Anne Hathaway si Jessica Chastain. Potrivit huffingtonpost.com, Jessica Chastain ar interpreta rolul lui Mackenzie Foy (fiica personajului jucat de Matthew McConaughey) ca adult.

 

Povestea din Interstellar urmareste un grup de exploratori care descopera noi gauri de vierme si le vor explora pentru a invinge limitele omului in calatoria in spatiu si pentru a cuceri vastele teritorii in calatoriile lor interstelare". Conform lui Nathan Crowley, designer in echipa filmului, "pelicula va atinge si subiecte complexe precum gaurile de vierme, relativitate, gravitatie si efectele lor in timp". Insa filmul va avea si o latura emotionala privind "relatia umana dintre un tata si fiica acestuia. Matthew McConaughey va fi liderul grupului de exploratori.



 

Totodata, filmul va aduce in prim plan efectele devastatoare pe care le poate aduce supra populare planetei si lipsa de hrana. Odata cu schimbarile climatice, porumbul ramane singurul aliment viabil de consum, iar omenirea trebuie sa gaseasca noi resurse de hrana.


 

"Interstellar este cel mai ambitios film pe care l-a facut Chris Nolan pana acum. Si sincer, a facut cateva astfel de proiecte, deci va imaginati si voi despre ce este vorba. El este un cineast cu totul deosbit: nu exista probleme pe platouri, el le rezolva pe toate. Lucreaza ca un artist, dar in acelasi timp ar putea avea ce buget isi doreste. Am terminat filmarile chiar mai repede decat era termenul limita" a spus acesta, citat de Collider.

 

Interstellar urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 7 noiembrie 2014.

 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies