marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interstellar: Calatorind prin Univers conduce din nou box office-ul romanesc

Dupa ce a debutat pe locul intai in box office-ul romanesc Interstellar: Calatorind prin Univers este din nou filmul numarul unu in Romania, fiind vizionat pana in prezent de 143.866 de spectatori si generand incasari de aproximativ 2.704.000 RON.

Interstellar: Calatorind prin Univers conduce din nou box office-ul romanesc

 

In regia lui Christopher Nolan, Interstellar: Calatorind prin Univers este un film marca Warner Bros. Pictures si Paramount Pictures care prezinta, in asociatie cu Legendary Pictures o productie Syncopy/Lynda Obst Productions.
 

Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, Interstellar: Calatorind prin Univers te duce intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu si depaseste limitele imaginabilului printr-o experinta cinematografica unica, de-a dreptul interstelara.


 

 

 

Alaturi de actrita nominalizata la premiul Oscar Jessica Chastain (,,Misiunea: 00.30 A.M."), interpreteaza in Interstellar: Calatorind prin Univers si Bill Irwin (,,Rachel se marita"), laureata premiului Oscar Ellen Burstyn (,,Alice nu mai locuieste aici"), nominalizatul la Oscar John Lithgow (,,Lumea vazuta de Garp", ,,Vorbe de alint") si laureatul premiului Oscar Michael Caine (,,Legea Pamantului"). Distributia ii mai include pe Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace si David Gyasi.
 

Echipa de culise a lui Nolan a fost condusa de directorul de imagine Hoyte van Hoytema (,,Ea"), production designerul nominalizat la Premiul Oscar Nathan Crowley (,,Cavalerul negru"), editorul nominalizat la Oscar Lee Smith (,,Cavalerul negru") si creatoarea de costume nominalizata si ea la un Oscar, Mary Zophres (,,Adevaratul curaj"). Muzica a fost compusa de laureatul Premiului Oscar Hans Zimmer (trilogia ,,Cavalerul negru", ,,Regele Leu"). Laureatul Premiului Oscar Paul Franklin (,,Inceputul") a fost supervizor pentru efectele vizuale si Scott Fisher (,,Cavalerul negru: Legenda renaste") a fost supervizor pentru efectele speciale

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies