marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Insurgent, filmul nr. 1 in SUA: al doilea film din seria Divergent este lider de box-office. Ce incasari a facut

Insurgent s-a lansat in cinematografele din intreaga lume, iar in SUA este lider de box-office, cu incasari de 54 de milioane de dolari.

Insurgent, filmul nr. 1 in SUA: al doilea film din seria Divergent este lider de box-office. Ce incasari a facut

Asa cum era de asteptat, Insurgent a debutat in forta in box-office si a obtinut 100 de milioane de dolari la nivel mondial, in primul weekend. Pe locul 2 s-a clasat Cinderella, filmul celor de la Disney obtinand inca 34 de milioane de dolari in SUA, dupa al doilea weekend. Din pacate, The Gunman, noul film al lui Sean Penn a fost un esec si nu a obtinut decat 5 milioane de dolari, conform boxofficemojo.com

Al doilea film cu eroina Tris din seria de carti Divergent se anunta a fi si mai spectaculos decat primul si mult mai sangeros. In "Insurgent", incepe razboiul intre factiuni si soarta lor depinde de Tris, care trebuie sa isi accepte statutul de Divergent, indiferent de cat de mult pierde sau castiga. Ea devine haituita de Jeanine (Kate Winslet), liderul factiunii Erudite, foarte inteligenta si periculoasa. Aceasta vrea sa opreasca tinerii rebeli care ar pune in pericol interesele lui Jeanine.
 

 

Intre timp, Tris cauta adapost la cei din factiunea Amity, impreuna cu Four (The James), Peter (Teller) si Marcus (Ray Stevenson), si incearca sa descopere secretele pe care parintii ei au incercat sa le ascunda atata timp.


Insurgent este regizat de Robert Schwentke, ii are in distributie pe Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Naomi Watts.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies