marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Institutul American de Film a ales cele mai bune filme ale anului. Care sunt cele 10 productii care au definit cinematografia in 2016

Ca in fiecare an Institutul American de Film numeste cele mai bune productii cinematografice ale anului. Dupa ce au tras linie, iata ce au ales cineastii.
Institutul American de Film a ales cele mai bune filme ale anului. Care sunt cele 10 productii care au definit cinematografia in 2016

Filmul science-fiction "Arrival", cu Amy Adams a reusit anul acesta sa fie printre preferatele criticilor de film, asa ca nu e de mirare ca se afla si pe lista Insititului de Film American. Mel Gibson a revenit in forta in acest an si a fost premiat si ovationata pentru productia de razboi "Hacksaw Ridge". Animatia Zootopia le-a atins coarda sensibila si a ajuns in topul celor mai bune 10 filme, in care mai este inclus si "Sully", cu Tom Hanks.


De remarcat si faptul ca in clasament se afla si "Silence", filmul la care Martin Scorsese a lucrat timp de 30 ani si pe care cinefilii il numesc "o capodopera", dupa primele vizionari.

Filmelele anului

ARRIVAL


FENCES

HACKSAW RIDGE


HELL OR HIGH WATER


LA LA LAND


MANCHESTER BY THE SEA



MOONLIGHT



SILENCE



SULLY

ZOOTOPIA

Serialale anului

TV PROGRAMS OF THE YEAR
THE AMERICANS
ATLANTA
BETTER CALL SAUL
THE CROWN
GAME OF THRONES
THE NIGHT OF
THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON: AMERICAN CRIME STORY
STRANGER THINGS
THIS IS US
VEEP

Sursa: AFI



Modifică setările cookies