marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca un nume de Oscar se alatura distributiei din Blade Runner 2. Jared Leto va face "un rol unic, nemaintalnit pana acum"

Daca "Suicide Squad" nu a fost chiar proiectul de suflet pe care si-l imagine Jared Leto, actorul american nu a renuntat la cinematografie si continua sa ofere surprize. Urmatorul sau proiect va fi unul dintre cele mai interesante din cariera lui.

Inca un nume de Oscar se alatura distributiei din Blade Runner 2. Jared Leto va face un rol unic, nemaintalnit pana acum

Producatorii de la Alcon Entertainment au anuntat oficial numele lui Jared Leto in distributia filmului "Blade Ruuner 2". Filmul va intra in curand in faza de post productie, asa ca este neclar exact ce rol a primit Leto, pe ultima suta de metri, sau cat timp va avea la dispozitie sa refilmeze cateva scene.

Conform Collider, producatorii au declarat ca "rolul lui Leto va fi unic, ceva nemaintalnit pana acum". Tinand cont de talentul si de faptul ca este un actor metoda, Jared Leto are mari sanse sa impresioneze inca o data lumea intreaga.


"Blade Runner" ii are in distributie pe Harrison Ford si Ryan Gosling, regia este semnata de Denis Villeneuve, iar producator ramane Ridley Scott, cel care a regizat filmul original, in 1982.

Povestea este tinuta sub secret, insa stim ca actiunea va avea loc la un deceniu dupa povestea din Blade Runner.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies