Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca un nume de Oscar se alatura distributiei din Blade Runner 2. Jared Leto va face "un rol unic, nemaintalnit pana acum"

Daca "Suicide Squad" nu a fost chiar proiectul de suflet pe care si-l imagine Jared Leto, actorul american nu a renuntat la cinematografie si continua sa ofere surprize. Urmatorul sau proiect va fi unul dintre cele mai interesante din cariera lui.

Inca un nume de Oscar se alatura distributiei din Blade Runner 2. Jared Leto va face  un rol unic, nemaintalnit pana acum

Producatorii de la Alcon Entertainment au anuntat oficial numele lui Jared Leto in distributia filmului "Blade Ruuner 2". Filmul va intra in curand in faza de post productie, asa ca este neclar exact ce rol a primit Leto, pe ultima suta de metri, sau cat timp va avea la dispozitie sa refilmeze cateva scene.

Conform Collider, producatorii au declarat ca "rolul lui Leto va fi unic, ceva nemaintalnit pana acum". Tinand cont de talentul si de faptul ca este un actor metoda, Jared Leto are mari sanse sa impresioneze inca o data lumea intreaga.


"Blade Runner" ii are in distributie pe Harrison Ford si Ryan Gosling, regia este semnata de Denis Villeneuve, iar producator ramane Ridley Scott, cel care a regizat filmul original, in 1982.

Povestea este tinuta sub secret, insa stim ca actiunea va avea loc la un deceniu dupa povestea din Blade Runner.Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►