marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca un clasic se pregateste sa fie refacut la Hollywood: Dirty Dancing! Ce actori ar putea rescrie istoria

Hollywoodul vrea din nou sa refaca un clasic intrat in istorie. Dirty Dancing va primi un facelift.

Inca un clasic se pregateste sa fie refacut la Hollywood: Dirty Dancing! Ce actori ar putea rescrie istoria

O versiune noua a filmului  Dirty Dancing  va fi produsa la Hollywood, in regia cineastului Kenny Ortega, au anuntat, luni, reprezentantii companiei de productie Lionsgate.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat in 1987, dar si regizorul documentarului "This Is It", un film despre viata si cariera cantaretului Michael Jackson. In 1988, “Dirty Dancing” a fost castigatorul premiului Oscar, dar si al unui Glob de Aur. Pentru a obtine rolul lui Baby, Jennifer Grey, in virsta de 27 de ani, a avut cinci minute pentru a demonstra ca poate interpreta rolul unei adolescente de 17 ani.


"Sansa de a regiza Dirty Dancing este ca o intoarcere acasa pentru mine", a declarat Kenny Ortega. In 1987, Dirty Dancing a fost un adevarat hit cu incasari de 214 milioane de dolari in box-office-ul international.


"Crescand in anii '60, ringul de dans m-a ajutat sa ma definesc ca persoana si ca artist. Abia astept sa alcatuiesc o echipa creativa si o distributie interesanta pentru a aduce «Dirty Dancing" pe ecrane pentru generatia tanara. Patrick Swayze a ridicat stacheta foarte sus in ceea ce priveste barbatii care danseaza in filme, asa cum au facut-o Gene Kelly si Fred Astaire inaintea lui. Insa cred ca daca privesti in jurul tau vezi intotdeauna dovezi ale prezentei unor noi talente si abia astept sa descopar viitoarele staruri", a adaugat Ortega.


Dirty Dancing a fost numit cel mai bun film cu si despre dans din istorie. In ultimii ani actorii care au surprins in filme cu dansurile lor au fost: Channing Tatum si Jenna Dewan in "Step Up" (2006), Julia Stiles si Sean Patrick Thomas in "Save the Last Dance" (2001), Natalie Portman in Black Swan ( 2010), Antonio Banderas in  “Take the Lead“ – 2006, Jessica Alba in  “Honey” - 2003.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies