marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

InAPPropriate Comedy: cel mai rasist film din 2013, cum se fac de rusine Adrien Brody si Lindsay Lohan

Din pacate acest film exista si va fi lansat in 2013.

InAPPropriate Comedy: cel mai rasist film din 2013, cum se fac de rusine Adrien Brody si Lindsay Lohan

Trailerul unei comedii sketch interzisa minorilor cu limbaj vulgar, scene cu aluzii sexuale si comentarii rasiste a facut valuri in presa americana. Revista Vulture  numeste InAPPropriate Comedy "cel mai rasist film 2013".


Ce este mai trist este ca filmul il are in distributie pe Adrien Brody premiat cu Oscar in 2001 pe langa Rob Schneider, Michelle Rodriguez si Lindsay Lohan. Comedia este regizata de Vince Offer.


In InAPPropriate Comedy Lindsay Lohan o parodiaza pe Marilyn Monroe in celebra scena de la metrou, din filmul "The Seven Year Itch" cand rochia ii este suflata de vant.

 

Adrien Brody il parodiaza pe Clint Eastwood in Dirty Harry si nu a putut scapa de o replica penibila ca “Go ahead, make me gay” . Acestea nu vor fi singurele filme parodiate in aceasta comedie - si Black Swan pentru care Natalie Portman a luat Oscar este luat in ras de scenaristi.

InAPPropriate Comedy se va lansa in SUA pe 22 martie 2013

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies