marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In viitor nu poti trai decat pana la 25 de ani. Cum se salveaza Justin Timberlake cu ajutorul banilor

Justin Timberlake vrea sa-i calce pe urme lui Mark Wahlberg al carui drum spre celebritate a inceput cu muzica si mult scandal in tinerete iar astazi este unul dintre cei mai apreciati actori.

In viitor nu poti trai decat pana la 25 de ani. Cum se salveaza Justin Timberlake cu ajutorul banilor

Filme relationate

Cantaretul de 30 de ani devenit actor a pregatit 3 filme pentru 2011: doua comedii Bad Teacher si Friends with Benefits lansate in aceasta vara si un film de actiune cu un buget de 100 de milioane de dolari In Time care va fi lansat in octombrie 2011.

Pasionat de filmele de actiune Justin este total captivat de In Time pe care il numeste cel mai reusit film al sau. Primele imagini lansate  acum 2 saptamani au creat reactii pozitive si le-au smuls un "wow" celor prezenti in cadrul celei mai mari conventii internationale anuale dedicata cartilor de benzi desenate, Comic-Con, din San Diego.
 


Actiunea thriller-ului  In Time este plasata intr-un viitor in care oamenii nu pot trai decat pana la 25 de ani. Singura modalitate de a imbatrani este de a cumpara  cu bani sau a fura “perioade de timp”. Viata devine astfel  un lux  pe care doar cei bogati si-l permit. Justin va juca rolul lui Will un tanar sarac care mosteneste o avere cu care isi poate achizitiona o viata indelungata. Banii vin insa prea tarziu pentru a-si salva mama iar in curand  Will se trezeste vanat de politistii corupti.

 


Scenariul si regia ii apartin lui Andrew Niccol (cel care a realizat scenariile unor filme precum “The Truman Show” sau “The Terminal”) iar din distributie mai fac parte Alex Pettyfer (I am number four), Johnny Galecki ( The Big Bang Theory),  Olivia Wilde (TRON: Legacy ) si Amanda Seyfried (Red Riding Hood ).


"Cand am citit prima data scriptul, am fost total captivat de personaje. M-am indragostit pe loc de povestea lui Will, personajul meu. Am primit acest film ca si cum ar fi vorba despre primul meu rol principal. A fost extrem de solicitant, nu doar fizic, ci si mental, psihic, a fost o noua bariera pentru mine.


Cred ca am fost cea mai nerabdatoare persoana de la filmari in fiecare zi pentru ca m-am atasat mult de poveste. Mi s-a parut incitant ca un om obisnuit sa faca lucruri extraordinare in circumstante dificile. Bine, sa ai alaturi de tine o femeie atat de hot ca Amanda Seyfried e un bonus.


Mi-a placut actiunea filmului. Am crescut cu filme ca Lethal Weapon si First Blood. Au fost filme care aveau la baza o interpretare actoriceasca buna si astea le facea mai realiste. Nu simt nevoie sa vad un film care a costat 200 de milioane de dolari. Vreau sa vad cum se dezvolta acel personaj principal in film. Filmele bune fac asta" a declarat Timberlake intr-un interviu.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies