marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In reviste sunt de vis, in realitate sunt pline de defecte. Ce vedete de la Hollywood nu arata nici pe departe asa cum ai fi crezut

Sunt celebre, insa nu sunt perfecte. Vedetele pe care le urmaresti cu sufletul la gura in pictoriale sa filme se confrunta si ele cu problema numarul 1 a femeilor – celulita.

In reviste sunt de vis, in realitate sunt pline de defecte. Ce vedete de la Hollywood nu arata nici pe departe asa cum ai fi crezut

Cameron Diaz a innebunit barbatii care i-au urmarit filmele sau aparitiile mondene cu un corp fara cusur, pentru care este invidiata de multe femei. Se pare insa ca si actrita are zile mai bune si zile mai putin bune, de vreme ce uneori este prinsa pe picior gresit si cu celulita la vedere.

 

 

 

Cu un corp de zeita, Scarlet Johansson atrage toata atentia asupra ei atunci cand apare pe covorul rosu al celor mai mari evenimente mondene. Surprinsa insa la plaja, aceasta a lasat la vedere ceea ce se ascundea pe sub rochiile scumpe, o celulita nemiloasa care i-a acoperit picioarele si posteriorul.

 

 

 

Jennifer Love-Hewitt este si ea o actrita care arata total diferit in realitate, fata de reviste. Actrita a trecut prin cateva lupte cu greutatea, si chiar a avut un moment in care nimeni nu o recunostea.

 

 

 

VEZI MAI MULTE IMAGINI PE PERFECTE.RO

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies