marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In film se indragosteste de Christian Grey, dar in viata reala are gusturi complet diferite. Cum arata iubitul Dakotei Johnson

A cucerit publicul cu rolul studentei virgine care se indragosteste iremediabil si devine iubita submisiva a irezistibilului Christian Grey. In viata reala insa, gusturile ei sunt complet diferite de ale Anastasiei Steele.

In film se indragosteste de Christian Grey, dar in viata reala are gusturi complet diferite. Cum arata iubitul Dakotei Johnson

De la seriei "Twilight" nu a existat cuplu care sa puna inimile si imaginatia fanilor din intreaga lume pe jar mai tare decat cel format din  Anastasia Steele si Christan Grey, protagonistii romanelor "Fifty Shades".
 

De cand au primit ravnitele roluri, Dakota Johnson si Jamie Dornan au devenit la randul lor preferatii citioarelor si toate isi doresc sa stie cat mai multe lucruri legate de vietile personale ale celor doi. Daca pe sotia starului au admirat-o intens la premierele internationale ale filmului, pe iubitul real al actritei nu au prea avut ocazia sa-l vada.

 

 


Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith si Don Johnson. Dakota, prefera sa fie discreta in privinta vietii ei personale si evita sa-si scoata iubitul in lume la evenimente mondene, cu atat mai mult sa apara la bratul lui pe covorul rosu.

Ea este insa intr-o relatie cu Matthew Hitt, solist si chitarist al trupei Drowners. Cei doi sunt adesea surprinsi de paparazzi pe strazile din New York, unde locuiesc impreuna.

Vezi imaginile cu cei doi pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies