Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile urmarite de 100 de milioane de oameni: cele mai tari trailere lansate la Super Bowl

Ca in fiecare an, Super Bowl este cel mai urmarit eveniment sportiv din SUA, dar si un prilej pentru publicitari sa isi lanseze noile spoturi. Si producatorii de filme profita pentru a lansa trailere speciale pentru cele mai asteptate filme ale anului.

Imaginile urmarite de 100 de milioane de oameni: cele mai tari trailere lansate la Super Bowl

Cel mai mare eveniment de televiziune al anului le-a oferit fanilor pasionati cateva trailere absolut senzationale. Conform cifrelor oferite de Nielsen, agentia care se ocupa cu masuratorile audientelor, peste 100 de milioane de oameni au urmarit evenimentul, care a intrat topul celor mai urmarite evenimente televizate din istorie, scriu cei de la Yahoo.

Noutatea absoluta a fost trailerul pentru noul film din seria Bourne, care marcheaza revenirea lui Matt Damon in seria de spionaj.
 

Printre cele mai populare au fost noul trailer pentru X-men:Apocalypse, Gods of Egypt, Alice Through the Looking Glass, Deadpool sau Captain America.


Iata trailerele lansate la Super Bowl in acest an

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cele mai citite

Martin Scorsese se va intalni cu Papa Francisc la Vatican. Noul sau film, "Silence", numit o capodopera si unul dintre cele mai bune din cariera cineastului
Regizorul de Oscar Martin Scorsese va fi primit in audienta de Papa Francisc, miercuri, la o zi dupa prima proiectie in avans, la Roma, a noului sau film, ''Silence'', ce trateaza subiectul persecutarii misionarilor iezuiti in Japonia secolului al XVII-lea, informeaza DPA.
Citeste mai mult ►