marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile sfasietoare postate de actrita Shannen Doherty de pe patul de spital. "Asa arata cancerul". FOTO


Actrita Shannen Doherty, diagnosticata cu cancer la san anul trecut, a publicat o serie de fotografii tulburatoare de la sedintele de chimioterapie.
Imaginile sfasietoare postate de actrita Shannen Doherty de pe patul de spital. Asa arata cancerul . FOTO

"Multiplele chipuri ale cancerului. Ziua de chimioterapie. Ceea ce numim «Diavolul Rosu» imi este injectat prin intermediul perfuziilor din pieptul meu. De asemenea, o puteti vedea pe asistenta medicala care imi poarta o mare grija", a scris Doherty in dreptul unei poze de pe patul de spital.


De asemenea, actrita a mai postat alte doua imagini – una in care sotul sau, Kurt Iswarienko, o saruta pe frunte, iar in cealalta are capul in poala mamei sale. "Uneori nu exista nimic care sa te ajute sa treci peste obstacole in afara de iubirea mamei. Iti multumesc mama pentru ca intotdeauna mi-ai fost alaturi si ai fost atat de puternica. Te iubesc!", este un alt mesaj al actritei.

De un an si jumatate, Doherty, acum in varsta de 45 de ani, se lupta cu un cancer la san. Iar boala s-a raspandit in organism si ii afecteaza nodulii limfatici, chiar daca actrita s-a supus unei operatii de mastectomie.

Shannen Doherty, cunoscuta publicului din serialele Beverly Hills 90210 sau Farmece, a anuntat in martie ca sufera de cancer la san si ca se afla la chimioterapie.

Vedeta in varsta de 44 de ani a fost nevoita sa recunoasca public ca este bolnava dupa ce tabloidul TMZ a publicat mai multe documente potrivit carorta actrita isi dadea in judecata fosta firma de management, dupa ce nu i-ar fi reinnoit la timp asigurarea de sanatate.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies