marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile cu care Mickey Rourke i-a ingrozit pe fani: cum si-a distrus corpul unul dintre cei mai sexy actori ai anilor '80

Actorul de 60 de ani, cunoscut pentru modul in care si-a distrus corpul din cauza operatiilor estetice, sufera si acum dupa urma acestora. Starul i-a socat pe fani cu imaginile postate de el dupa o operatie estetica suferita anul trecut.

Imaginile cu care Mickey Rourke i-a ingrozit pe fani: cum si-a distrus corpul unul dintre cei mai sexy actori ai anilor 80

GALERIE FOTO Marile sex simboluri de acum 30 de ani. Vezi cum arata astazi cei mai frumosi actori din anii '80!


 

"M-am dus la omul nepotrivit pentru a-mi repara fata" a spus actorul dupa o operatia estetica suferita in 2008 care l-a lasat cu cicatrici pe fata, conform Daily Mail.


Mickey Rourke a postat ieri imagini cu el de anul trecut, imediat dupa ce apelat din nou la chirurgie plastica pentru a scapa de cicatricile de pe fata.


Cu fata plina de vanatai, taieturi si umflaturi, Mickey Rourke si-a ingrozit fanii. Actorul desi are 60 de ani este o umbra a imaginii de playboy din anii '80.


Mickey Rourke s-a apucat serios de box in 1991, cand cariera sa la Hollywood era intr-o panta descendenta. Actorul a marturisit cu ani in urma ca motivul pentru care a apelat la operatii estetice a fost sa repare ranile obtinute in urma loviturilor.

 

Mickey Rourke, pe numele sau real Philip Andre Rourke Jr., s-a nascut pe 16 septembrie, in New York. Dupa ce parintii sau au divortat pe cand el avea doar 6 ani, Mickey Rourke s-a mutat in Florida, alaturi de mama sa. In 1971, a absolvit  Miami Beach Senior Highschool.

In adolescenta, Mickey Rourke a fost mai atras de o cariera de sportiv decat de una ca actor, asa ca  a decis sa ia cursuri de autoaparare in cadrul Boys Club of Miami, unde a invatat primele lectii de box si a fost momentul in care a decis ca poate sa mearga mai departe cu sportul. Intre 1962-1972, Mickey Rourke a castigat 17 meciuri din 20 la categoria de amator in box, toate prin knock-out.

 

 

Din cauza unor probleme medicale, a fost nevoit sa abandoneze cariera sportiva, la indemnul medicilor. Dar, dupa cateva alegeri artistice neinspirate, starul american decide in 1991 sa isi reia cariera de boxer, pe care o abandonase in anii '70. A boxat din nou, timp de cinci ani, iesind desfigurat din aceasta perioada mai putin fasta din viata sa.  Actorul a suferit mai multe rani la fata, pentru care a fost supus la mai multe operatii.

Mickey Rourke si-a facut debutul in lumea cinematografica in filmul  "1941", regizat de Steven Spielberg, in care a avut un rol mic. Insa a starnit atentia celor de la Hollywood dupa ce a jucat in "Body Heat", in 1981. Comparat cu Marlon Brando, gratie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke a devenit un veritabil sex-simbol la Hollywood in anii 1980, dupa rolul din "9 saptamani si jumatate" (1986).


Si-a facut o revenire spectaculoasa in lumea filmului, la varsta de 56 de ani, o data cu rolul luptatorului profesionist de wrestler din drama "Luptatorul/ The Wrestler", care rezona cu propriul lui traseu din viata si care i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor in rol principal" la cea de-a 81-a gala a premiilor Oscar.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies