marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile care au impresionat pe toata lumea: Tyrese Gibson a izbucnit in lacrimi la locul accidentului unde a murit Paul Walker

Tyrese Gibson nu si-a putut ascunde emotiile si a izbuncit in lacrimi cand a fost sa vada locul accidentului unde si-a pierdut viata Paul Walker. Cei doi au fost colegi in seria Fast and Furious.

Imaginile care au impresionat pe toata lumea: Tyrese Gibson a izbucnit in lacrimi la locul accidentului unde a murit Paul Walker

 

Prietenul si colegul de platou al lui Paul Walker nu si-a putut ascunde emotiile si a plans, vizibil emotionat de pierderea suferita. Intr-un clip postat de cei de la Hollywood Reporter, actorul este filmat la locul accidentului si este cuprins de lacrimi imediat.


Tyrese si-a exprimat gandurile si pe Twitter, acolo unde este urmarit de 3 milioane de fani. "Inima mea este ranita si nimeni nu ma poate face sa cred ca este adevarat ce s-a intamplat. Ma bucur ca am apucat sa iti spun ca te iubesc. Momentele noastre pe platouri si glumele vor trai pentru totdeauna." a scris in mai multe mesaje Tyrese Gibson.

 

 

 

Mai multe vedete de la Hollywood au adus condoleante familiei si si-au exprimat gandurile pe Twitter. Colega sa, Jordana Brewster a scris "Paul era lumina. Nu pot sa cred ca nu mai este printre noi." Iubita actorului, Jasmine Pilchard Gosnell, in varsta de 23 de ani, este devastata de moartea iubitului ei. Diferenta de varsta dintre ei era de peste 10 ani, insa faceau un cuplu reusit si aveau o relatie de 7 ani.

 

 

 

"Sunt alaturi de familia lui Paul Walker in aceasta perioada. Le ofer sprijin si putere. Aceasta pierdere devastatoare este un moment ce ne aduce aminte ca trebuie sa ii pretuim pe cei din jur. Te iubesc, fratele meu" a scris Dwayne Johnson pe Facebook, unde a postat o poza cu el, alaturi de Paul Walker. In doar 8 ore, imaginea a primit peste 2 milioane de like-uri.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies