marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini superbe din "Into The Woods": cum arata Johnny Depp in rolul Lupului. Inca o transformare magistrala a actorului

"Into The Woods" este o poveste fantastica ce va reuni personaje celebre din basme. Filmul este regizat de Rob Marshall si are o distributie plina de nume celebre, printre care se numara Emily Blunt, Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine si Johnny Depp.

Imagini superbe din Into The Woods : cum arata Johnny Depp in rolul Lupului. Inca o transformare magistrala a actorului

Filmul "Into The Woods" va fi o versiune moderna ce va insuma cateva dintre basmele celebre a Fratilor Grimm si exploreaza aventurile Cenusaresei, Scufitei Rosii, Jack si Vrejul de Fasole sau Rapunzel.


Toate aceste personaje vor fi interconectate de o poveste originala ce va aduce in prim plan un brutar (Chris Pine), sotia sa si o vrajitoare (Emily Blunt) care va arunca un blestem asupra lor. Johnny Depp va juca si el in rolul Lupului. Insa filmul va aduce rasturnari de situatie pentru indragitele personajele.



Compozitorul Stephen Sondheim va contribui la coloana sonora cu un cantec original. Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 24 decembrie 2014 si este regizat de Rob Marshall, cunoscut pentru Chicago.


"Am fost in Central Park si am fotografiat copacii. A fost un experiment unic. Asa am descoperit personalitatea fiecaruia in parte. Sondheim a reusit sa combine perfect povestea cu personajele, cu muzica si cu decorul", a spus scenograful Dennis Gassner.


Vezi mai multe imagini aici!
 


Galerie foto


Modifică setările cookies