marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi de pe platourile de filmare de la World War Z. Cum s-a transformat Brad Pitt pentru una dintre cele mai controversate productii 

 

Brad Pitt continua filmarile pentru cel mai nou proiect al sau, thrillerul World War Z. Cu o infatisare total diferita fata de cea cu care ne-a obisnuit, actorul a fost surprins alaturi de echipa sa in Dorset, Marea Britanie.

Imagini noi de pe platourile de filmare de la World War Z. Cum s-a transformat Brad Pitt pentru una dintre cele mai controversate productii

 

Cu parul lung si un aspect destul de neglijent, Brad Pitt a parut sa se simta foarte bine impreuna cu colegii sai, chiar daca scenele pe care le-a filmat nu au fost deloc usoare. Aflat pe o barca de salvare, insotit de militari, actorul de 48 de ani era imbracat corespunzator pentru secventele filmate in apa.

 

Actorul s-a ferit in ultimii ani sa joace in blockbustere si francize, insa in 2012 s-a angajat sa faca un film cu zombie "World War Z" pe care studiourile Paramount Pictures intentionau sa-l transforme in trilogie. Pelicula care se va lansa in 2013 si a carui buget a explodat la 170 de milioane de dolari i-a nemultumit in repetate randuri pe producatori iar Brad Pitt a avut de refilmat scene dupa incheierea productiei.

 

 

"World War Z este un film cu monstri si acest lucru atrage. Sa refilmez scene nu a fost ceva neobisnuit" a declarat recent actorul. Filmul trebuia sa fie lansat pe 25 decembrie 2012, insa a fost amanat pentru 21 iunie 2013.

 

World War Z spune povestea lui Gerry Lane (Brad Pitt) un angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombi care distruge omenirea. Filmul are la baza romanul extrem de popular in Statele Unite "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks. Anul trecut fanii au reactionat dur pe retelele sociale atunci cand au aflat ca filmul celor de la Paramount urma sa modifice o mare parte din povestea aflata in carte.

 


Pelicula de 180 de milioane de dolari a avut de infruntat o faza de productie plina de probleme. Filmarile au inceput in vara lui 2011, urmand ca filmul sa fie lansat in sezonul de iarna 2012, insa saptamanile s-au transformat in luni iar neintelegerile au devenit tot mai puternice intre regizorul Marc Forster (Finding Neverland, Quantum of solace) si producatorul - star Brad Pitt. Modul in care se termina pelicula i-a deranjat pe producatori asa ca in aceasta vara scenaristul lui Prometheus - Damon Lindelof a fost adus sa scrie un alt final pentru World War Z. Scenele suplimentare au marit considerabil costurile de productie si au pus si mai multa presiune pe cei implicati in proiect.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies