marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi cu Macaulay Culkin, alaturi de o blonda care l-a insotit pe strazile din New York. Cat de schimbat este acum actorul

Splash News publica imagini in exclusivitate cu noul look al lui Macaulay Culkin. Actorul din singur acasa a fost fotografiat alaturi de o tanara blonda pe strazile din New York.

Imagini noi cu Macaulay Culkin, alaturi de o blonda care l-a insotit pe strazile din New York. Cat de schimbat este acum actorul

Macaulay Culkin a fost surprins de fotografi in cartierul SoHo din New York. Actorul si-a vopsit cateva suvite din par in culoare rosie si s-a plimbat alaturi de o frumoasa blonda. Potrivit Splash News, Culkin si-a petrecut ziua la cumapraturi in magazinele Ralph Lauren.

 


Actorul a starnit nenumarate reactii in ultimii ani dupa ce starea sa fizica a trecut printr-un roller-coaster de schimbari, cand in bine cand in rau. Pana si tatal sau recunostea ca se gandise ca fiul sau e pe moarte cand a vazut cum s-a schimbat.

Acum insa, copilul vedeta al anilor 90 pare sa-si fi regasit un echilibru in viata.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies