marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini in premiera din cel mai asteptat film al iernii, The Hobbit: An Unexpected Journey. Vezi un nou trailer al trilogiei lui Peter Jackson

In saptamana in care este sarbatorit celebrul scriitor englez J. R. R. Tolkien, regizorul Peter Jackson a lansat al doilea trailer al filmului The Hobbit: An Unexpected Journey. Noile imagini erau asteptate de fani de mai bine de 9 luni.

Imagini in premiera din cel mai asteptat film al iernii, The Hobbit: An Unexpected Journey. Vezi un nou trailer al trilogiei lui Peter Jackson

Cu doar 3 luni inainte de lansarea de pe 14 decembrie 2012, iubitorii lui J. R. R. Tolkien si ai trilogiei Lord of The Rings sarbatoresc aniversarea a 75 de ani a romanului The Hobbit cu un nou trailer al peliculei.

The Hobbit: An Unexpected Journey va fi primul film din ceea ce este acum o trilogie, toate trei filmele fiind regizate de Peter Jackson, care este deosebit de incantat sa se intoarca alaturi de fanii sai in Middle Earth.


Trilogia The Hobbit este bazata pe povestea The Hobbit scrisa de J.R.R. Tolkien, insa este probabil ca viziunea regizorului neozeelandez sa fie diferita fata de povestea originala. Din cate se pare, din unele declarati pe care regizorul Peter Jackson le-a acordat la inceputul saptamanii, multe dintre elementele pentru al treilea film din trilogie, vor fi adaugate.


The Hobbit: An Unexpected Journey ii aduce in fata pe Martin Freeman in rolul lui Bilbo Baggins si Richard Armitage in rolul lui Thorin Oakenshield. In noile aventuri se intorc si actorii din LOTR: Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Elijah Wood si Orlando Bloom.


Filmul va prezenta povestea hobbitului Bilbo Baggins si cum a ajuns acesta sa puna mana pe celebrul inel al puterii. Bilbo pleaca intr-o noua aventura pentru a elibera Regatul Dwarfilor din Erebor, cucerit de dragonul Smaug. Cu ajutorul vrajitorului Gandalf acesta se alatura unei echipe de 13 dwarfi condusi de marele razboinic - Thorin Oakenshield.


Partea a doua a trilogiei se va numi se va numi The Hobbit: The Desolation of Smaug si se va lansa pe 13 decembrie 2013 si ne va arata in detaliu povestea Dragonului Smaug, cel ce pazeste comoara pe care Bilbo si Dwarfii vor sa o recupereze. Cel de-al treilea film va fi lansat pe 18 iulie 2014 si se va numi The Hobbit: There and Back Again si va fi o punte de legatura intre povestea din The Hobbit si cea din Lord Of The Rings.


Programul de lansare al celor 3 filme:

- The Hobbit: An Unexpected Journey - 14 Decembrie 2012.

- The Hobbit: The Desolation Of Smaug - 13 Decembrie 2013.

- The Hobbit: There And Back Again - 18 Iulie 2014.


 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies