marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini emotionante cu Dwayne Johnson si fetita lui, Jasmine. Cat de mare si frumoasa s-a facut


Cu ocazia aniversarii primului an din viata fetitei lui, Jasmine, The Rock a realizat un filmulet adorabil, care a fost vizualizat de peste 4 milioane de ori.
Imagini emotionante cu Dwayne Johnson si fetita lui, Jasmine. Cat de mare si frumoasa s-a facut

In imaginile de pe Instagram, Dwayne canta "Multi ani traiasca" tinand-o in brate pe mezina familiei. Incantata, ea aplauda si priveste atent catre camera, cucerindu-i pe admiratori cu ochii ei albastri.

Nu este prima oara cand starul din "Fast & Furious" si "Baywatch" publica imagini sau materiale video din intimitatea caminului, alaturi de fetele lui. Chiar nu mai e un mister pentru fani ca isi adora copiii si petrece timp in compania lor chiar si atunci cand se afla pe platourile de filmare.

Micuta Jasmine s-a bucurat de prezenta tatalui ei la prima aniversare din viata sa, iar cei care urmaresc activitatea lui Dwayne pe retelele de socializare au apreciat latura lui soft, pe care o scoate mereu la iveala in preajma copiilor.

Johnson are o relatie cu mama micutei Jasmine, Lauren Hashian, de noua ani,insa mai are o fata de 14 ani, dintr-o casnicie anterioara.

Vezi imaginile aici



Modifică setările cookies