marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini complete cu creatura inspaimantatoare din Godzilla: vezi noul trailer, Bryan Cranston a comparat filmul cu Jaws, blockbusterul lui Steven Spielberg

Un nou trailer international a fost lansat pentru productia Godzilla. In noile imagini, fanii au acum ocazia sa vada cum arata in intregime monstrul gigant. Filmul se va lansa si in Romania pe 16 mai.

Imagini complete cu creatura inspaimantatoare din Godzilla: vezi noul trailer, Bryan Cranston a comparat filmul cu Jaws, blockbusterul lui Steven Spielberg

In noul trailer, lansat pentru Asia, apare in intregime Godzilla, creatura uriasa care amenintat cu distrugerea omenirea. Filmul este printre cele mai asteptate, mai ales ca arata mult mai bine si mai interesant decat cel din 1998.

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii. Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen.

 

 

 

Bryan Cranston, cunoscut publicului larg din serialul Breaking Bad, unde l-a jucat pe Walter White, eroul show-ului, a declarat ca este incantat de viziunea regizorului Gareth Edwards, care vrea sa faca un film mare, inspaimantator si palpitant. Mai mult, intr-un interviu acordat presei, acesta a comparat noua productie Godzilla cu Jaws al lui Steven Spielberg. "Unul dintre cele mai bune lucruri la acest film este reprezentat de personaje, s-a lucrat foarte mult la ele, pentru a oferi o poveste solida. Regizorul a fost atent si a investit mult timp alaturi de echipa de scenaristi pentru ca publicul sa cunoasca fiecare personaj in parte pe parcursul filmului. Va fi mai bun ca versiunea din 1998" a spus Cranston.
 

 

 

 

Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.

 

Godzilla ajunge in Romania pe 16 mai.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies