marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea interzisa cu Shia LaBeouf: cum isi promoveaza actorul Charlie Countryman, filmul pe care l-a turnat in Romania

Shia LaBeouf reuseste inca o data sa isi socheze fanii. Actorul a postat pe Twitter o imagine cu el gol, din filmul Charlie Countryman, pe care l-a facut in Romania si care se va lansa in luna noiembrie a acestui an.

Imaginea interzisa cu Shia LaBeouf: cum isi promoveaza actorul Charlie Countryman, filmul pe care l-a turnat in Romania

 

The Necessary Death of Charlie Countryman, in regia lui  Fredrik Bond este o poveste de dragoste intre un calator pe nume Charlie Countryman jucat de Shia LaBeouf ce se indragosteste de o frumoasa femeie romanca pe nume Gabi, jucata de Evan Rachel Wood. Charlie ajunge disperat sa-i castige inima fetei tulburate de fostul ei iubit, un barbat violent, interpretat de Mads Mikkelsen. Productia The Necessary Death of Charlie Countryman a fost filmata la Studiourile MediaPro din Buftea iar Shia LaBeouf si Evan Rachel Wood au laudat Romania si au spus ca s-au simit extraordinar la noi in tara.

 

 

 

 

 

"Romania este extraordinara si e ca un personaj in film, ii aduce autentiticitate si ajuta spectatorii sa evadeze intr-o lume in care traiesc personajele noastre" a spus LaBeouf. Evan Rachel Wood a trebuit sa exerseze pentru a capata accentul romanesc: "Am incercat sa ascult cat mai mult localnicii, copiii erau draguti si veneau la mine in timp ce filmam scene sa vorbeasca in romana, chiar daca eu nu ii intelegeam".


 

 

 

Evan Rachel Wood a comparat acest film cu peliculele lui Tarantino, in special True Romance, pentru care acesta a semnat scenariul. "Are o atmsofera ce aduce aminte de filmele lui Tarantino. Este plin de pasiune si o poveste de dragoste inconjurata de violenta si haos. Dar are si partile lui umoristice" a spus aceasta pentru CNN. Actrita de 25 de ani l-a laudat pe colegul ei din film, Rupert Grint, cunoscut publicului mai mult din rolul lui Ron, amicul lui Harry Potter in franciza de succes cu acelasi nume.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies