marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea in care Dwayne Johnson este de nerecunoscut. Cum arata celebrul actor in urma cu 30 de ani

Aflat intr-un moment excelent al carierei sale, Dwayne Johnson este unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood, unul dintre atuurile sale fiind fizicul sau impresionant.

Imaginea in care Dwayne Johnson este de nerecunoscut. Cum arata celebrul actor in urma cu 30 de ani

 

Insa vedeta americana nu a fost intotdeauna atat de masiv, dovada fiind o fotografie in care Dwayne a fost surprins in copilarie, pe cand avea vreo 10 ani. 

 

Zambitor, imbracat intr-un costum crem, cu parul destul de lung si negru, Johnson arata total diferit in comparatie cu fizicul impozant pe care il are acum, dovada ca ani de zile a muncit intens pentru a ajunge la forma fizica din prezent.

 

 

In varsta de 41 de ani, Dwayne Johnson a debutat in cinematografie in 1996, insa primul rol important l-a avut in 1999, atunci cand a jucat in documentarul Beyond the Mat. Pana atunci, actorul a devenit celebru datorita carierei impresionanate pe care a avut in wresling, fiind considerat unul dintre cei mai buni practicanti ai acestui sport.

 

Pana in 2011, Dwayne Johnson a jucat in mai multe filme, The Mummy Returns (2001), The Scorpion King (2002), Doom (2005), The Game Plan (2007), iar din acel an acesta a inceput sa obtina roluri din ce in ce mai importante si sa intre in atentia producatorilor de la Hollywood.

 

 

In 2011, Johnson a ajuns in franciza Fast and Furious, in cel de-al cincilea film, iar in acest an a jucat in Fast & Furious 6, cu care s-a bucurat de un adevarat succes. Intre aceste productii, actorul a mai facut parte si din distributia filmelor Snitch (2013), G.I. Joe: Retaliation (2013) si Pain & Gain (2013), toate trei sporindu-i popularitatea.

 

Pentru urmatorii ani, Dwayne Johnson are in plan mai multe proiecte importante, Empire State (2013), Hercules: The Thracian Wars (2014), Journey 3: From the Earth to the Moon (2014), dar si cel de-al saptelea film din seria Fast and Furious.

 

Pentru rolul din Hercules, productie pentru care deja a inceput filmarile, The Rock munceste din greu pentru a-si imbunatati masa musculara. ntr-o serie de fotografii postate pe contul de Twitter, Dwayne Johnson este surprins in timp ce se afla la sala. In toate imaginile sunt scosi in evidenta muschii de pe maini si de pe picioare, dar si forta bruta pe care o emana.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies