marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea cu care Leonardo DiCaprio si-a uluit fanii. Cum a ajuns sa arate de 70 de ani pentru J. Edgar

Leonardo DiCaprio este un candidat serios la Oscarurile din 2012 cel putin asa se anunta cu filmul J .Edgar, mai ales dupa ce fanii au fost dati pe spate de transformarea spectaculoasa a actorului de 37 de ani.

Imaginea cu care Leonardo DiCaprio si-a uluit fanii. Cum a ajuns sa arate de 70 de ani pentru J. Edgar

CLICK AICI PENTR GALERIE FOTO!

Imaginile cu infatisarea lui Leonardo DiCaprio la 70 de ani i-au fascinat pe fanii actorului care asteapta cu nerabdare drama J .Edgar, regizata de Clint Eastwood. Filmul se lanseaza pe 9 noiembrie in SUA, iar pe 20 ianuarie 2012 ajunge in cinematografele din Romania.
 

Actorul a fost  transformat pentru a arata ca J. Edgar Hoover,directorul FBI-ului, la batranete. Produs de Warner Bros. filmul este unul extrem de asteptat. Alaturi de DiCaprio, in productie mai apar Armie Hammer care este Clyde Tolson - cel mai bun om al sau ( se zvonea ca era iubitul secret al lui Hoover) in timp ce Judy Dench este mama lui Hoover.


Ultima data cand a jucat un rol biografic -in 2004-  Leonardo DiCaprio a primit Globul de Aur si o nominalizare la Oscar - pentru Aviatorul - povestea spectaculoasa a lui Hughes-industrias, producator de film si unul dintre marii inventatori americani - reda marirea si decaderea unui personaj emblematic al Americii.


Considerat un adevarat erou al luptei impotriva criminalitatii in SUA, Edgar Hoover a jucat un rol important in infiintarea FBI, in 1935. El a condus agentia din care a provenit Federal Bureau of Investigation, inca din 1924 si a transformat-o intr-o organizatie eficienta de lupta impotriva crimei organizate.


Hoover a condus FBI pana in 1972, anul mortii sale, la varsta de 77 de ani. Se spune ca parintele FBI ar fi folosit institutia pentru a hartui diversi activisti politici si a folosit metode ilegale pentru a alcatui dosare secrete unor lideri politici. Multi dintre biografii lui au declarat ca era homosexual nedeclarat si travestit. Presa americana a scris chiar in aceasta vara ca oficiali ai FBI-ului au luat legatura cu Clint Eastwood pentru a-l ruga sa nu speculeze acest zvon despre Hoover in noul sau film. "Va asiguram ca nu intentionam sa portretizam o relatie deschisa homosexuala intre Hoover si Clyde Tolson" a fost raspunsul  producatorilor.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies